Hoe een verwarmingsinstallateur kiezen?

Wil je een nieuwe centrale verwarming plaatsen? Dan doe je maar beter beroep op een verwarmingsinstallateur die weet wat hij doet. Een erkend verwarmingsinstallateur verzekert je van een optimale werking van je verwarming én van bewezen kwaliteit. Als erkend verwarmingsinstallateur draagt Wouters jouw verwarming dus een warm hart toe. Echt waar!

Een erkend verwarmingsinstallateur herkennen

Specialistenwerk laat je over aan een specialist, dat is duidelijk. Maar waaraan herken je een goede installateur van centrale verwarming? Heel eenvoudig, aan z’n erkenningsnummer. Dat behaalt elke installateur individueel, na een intensieve opleiding. Naast een goede theorie, is uiteraard praktijkervaring van belang. Een goede verwarmingsinstallateur weet je wegwijs te maken in de voor- en nadelen van bijvoorbeeld centrale verwarming op gas of elektrische verwarming.

verwarmingsinstallateur

Bovendien garandeert een correcte installatie een optimaal rendement. De kennis van een verwarmingsinstallateur verhoogt dus je gebruiksgemak en geeft je gezin een comfortabel warmtegevoel.

Een verwarmingsinstallateur heeft zo z’n voordelen

Niemand betaalt graag te veel. Een oude verwarmingsketel vervangen zorgt natuurlijk wel voor een kost, maar deze verdien je meestal na een aantal jaren terug. Het rendement van een nieuwe verwarmingsketel ligt dan ook veel hoger waardoor je minder verbruikt. En dat is niet enkel goed voor je portefeuille, maar ook voor het milieu. Op het einde van de rit zijn er dus alleen maar winnaars. Je verwarmingsketel laten vervangen wordt trouwens beloond met tal van premies. Je verwarmingsinstallateur van Wouters geeft er je graag meer informatie over, zoals welke soorten verwarming er zijn op de markt. Ook het onderhoud van je verwarmingsketel neemt deze verwarmingsinstallateur voor z’n rekening. Zo’n onderhoud is belangrijk voor de veiligheid van je woning en is zelfs wettelijk verplicht voor een aantal ketels. Opnieuw win je op langere termijn, want ook dit heeft een invloed op het rendement. Bespaar je heel wat moeite en ga voor een onderhoudscontract. Zo ben je zeker van een regelmatige controle. Want vergeten is menselijk.

badkamerspecialist

Kies voor een verwarmingsinstallateur, kies voor Wouters

Vloerverwarming of radiatoren? Wouters helpt je kiezen. Ons werk als verwarmingsinstallateur nemen we ter harte, daar mag je van op aan. We zijn meer dan enkel een verwarmingsinstallateur. We integreren de verwarmingstechnieken feilloos in je huis zodat jij er optimaal van kan genieten. Door onze keuze voor enkel de allerbeste materialen garanderen wij een perfect eindresultaat. Voeg daar ons ervaren vakmanschap aan toe en je bekomt een team van verwarminstallateurs die van alle markten thuis is.


Ons advies combineren we met een feilloos eindresultaat. Neem je graag de proef op de som, kom dan zeker langs in onze toonzaal. Of nog beter, maak een afspraak met één van onze experts via info@groepwouters.be.