• Home
  • Design badkamers

Nieuwe badkamer kopen? 

Wouters is dé specialist die je zoekt!

Dromen van design badkamers… Heerlijk! Wat zou je ervan denken om jouw eigen design badkamer te creëren? Gebaseerd op jouw specifieke noden en wensen maken we bij Groep Wouters jouw design badkamer op maat!

Nieuwe badkamer kopen?

Een wereld van luxe

De keuze voor een compleet nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie is ingrijpend. Zo’n project kan redelijk overweldigend zijn voor jou alleen. Wij helpen jou om slimme keuzes te maken zodat jouw investering zo optimaal mogelijk wordt benut. Kom langs in onze showroom en ervaar de ongelooflijke sfeer van onze design badkamers!

Exclusieve design badkamers: wat zijn het? 

Je herkent een luxe badkamer meteen aan de strakke lijnen, de moderne look en de unieke uitstraling. Een design badkamer is daardoor echt tijdloos. De strakke vormgeving van een design badkamer zorgt voor synergie en ontspanning. Kortom, het is dé plaats in je huis waar je volledig tot rust kan komen!

Wijk je graag af van de standaard moderne badkamers? Kies je eerder voor een bijzondere tegel, een stijlvol badkamermeubel of een unieke kraan? Bij Wouters kunnen we van jouw design badkamer een echte eyecatcher maken! Op een originele manier zorgen we voor de strakke design badkamer die jij wenst.

Design badkamers: waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je aandachtig voor moet zijn bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer. We geven jou de meest essentiële zaken mee. 

Lees ook: Dé ultieme checklist voor een nieuwe badkamer.

Voldoende opbergruimte

Zorg dat de inrichting van jouw design badkamer praktisch is. Denk goed na over de indeling en zorg ervoor dat je voldoende opbergruimte voorziet. Een extra zijkast kan voor heel wat extra ruimte zorgen. Een spiegelkast creëert dan weer een ruimer gevoel én geeft je extra ruimte om nog wat spullen in kwijt te kunnen.

Onderhoudsvriendelijk

Niemand spendeert graag uren aan schoonmaken. Gelukkige zijn er hulpmiddelen om jouw design badkamer onderhoudsvriendelijk te maken.Kies voor materialen en badkamerproducten die makkelijk te onderhouden zijn.

Zo hou je de vloer gemakkelijk proper met een hangende wc bijvoorbeeld. Een douchewand in nano-tech coating zorgt ervoor dat de douchewand beschermd is tegen vuil en zeepresten. 

design badkamers 2

Jouw design badkamer

Samen met Wouters ontwerp je jouw eigen badkamer. We combineren jouw wensen en behoeften met onze expertise. Zo creëren we de perfecte nieuwe badkamer voor jou! Een luxe badkamer heeft een professionele en tijdloze afwerking. Gebaseerd op onderstaande vijf elementen maak je van jouw badkamer een echte design badkamer op maat.

#1 : Luxe elementen

Iedereen heeft graag een aangename temperatuur in de badkamer. Vloerverwarming is een van de luxe elementen die je kan integreren in je design badkamer. Je kan ook kiezen voor een inloopdouche, een vrijstaand bad en een of meerdere wastafels. Ga voor de luxe die jij nodig hebt!

Heb je nood aan inspiratie? Onze showroom is de ideale plek om alle verschillende type design badkamers te bekijken. Maak nu een afspraak.
design badkamers 3

#2 : Design badkamermeubels

Door luxe producten toe te voegen aan jouw badkamer, creëer je een design badkamer. Je kan zelf kiezen op welke manier je die luxe elementen toevoegt aan jouw nieuwe badkamer. 

Dat kan bijvoorbeeld door een design wastafel toe te voegen. Je tovert de wastafel om tot dé eyecatcher van jouw design badkamer door te spelen met de vorm of kleur. Je kan bijvoorbeeld een luxe opbouwkom op de wastafel installeren. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling. 

De bijzondere en luxe uitstraling van een badkamermeubel is van essentieel belang voor jouw luxe badkamer. 

Bij Wouters worden alle meubels op maat voor jou samengesteld en geproduceerd. Kom langs!

#3 : Design sanitair

Mix en match de perfecte look voor jouw badkamerdesign. Denk naast het esthetische aspect zeker na over de functionaliteit (bv.: opbergruimte) van jouw moderne badkamer.

Een vrijstaand bad is de perfecte keuze voor een design badkamer. Hoewel het standaard witte bad heel populair is, zijn er nog andere opties die je kan verkennen. Denk bijvoorbeeld aan een grijs bad met betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos.

#4 : Kleuren en materialen

De kleuren en materialen die je gebruikt in de design badkamer zijn uiteraard heel persoonlijk. Design badkamers zijn vaak strak waardoor het soms moeilijk is om te kiezen voor heel drukke patronen. 

Ook qua kleur heb je veel opties. Enerzijds creëer je een luxueuze sfeer door wit en marmer te combineren. Anderzijds kan je opteren om met een felle accentmuur te werken. Kies vooral wat bij jou past!

Wat betreft de materialen heb je opnieuw veel keuze. Je kan kiezen uit marmer, natuursteen, betonlook, enzovoort. Kortom, de opties zijn eindeloos!
Verwarming

#5 : Design verwarming

In een design badkamer kan een designradiator natuurlijk niet ontbreken. Als je denkt aan oude radiatoren, dan heb je die liever niet meer in jouw nieuwe design badkamer.

Tegenwoordig bestaan radiatoren gelukkig in verschillende maten en vormen. Bovendien kan je de designradiatoren in verschillende kleuren kopen, waardoor je steeds de juiste stijl voor jouw design badkamer vindt.

Bekijk welke soorten verwarming er allemaal mogelijk zijn voor jouw design badkamer.

#6 : Design accesoires

Naast strakke lijnen, hoogstaande materialen en luxueus design sanitair, heeft jouw design badkamer ook de juiste accessoires nodig! Enkele mooie accessoires die bijdragen aan de luxueuze uitstraling van jouw badkamer zijn:

  • Design badkamerkranen
  • Design wc-rolhouders
  • Design spiegels
  • Design prullenbakken

Maak een afspraak en ontdek al onze design accessoires in onze showroom.

Kleine design badkamers? Wouters weet raad!

Hoewel een design badkamer bekend staat om zijn luxe en ruime uitstraling, is een grote ruimte op zich geen vereiste. Zelfs de kleinste badkamers kunnen wij omtoveren tot een volwaardige design badkamer.

Een ruim, vrijstaand bad wordt iets moeilijker in een kleine badkamer. Gelukkig zijn er vele andere manieren om jouw badkamer een luxueuze uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan een luxe opbouwkom. In de meeste gevallen neemt dit zelfs minder ruimte in beslag dan een gemiddelde wastafel. Daarnaast kan je opteren voor een grote spiegel, om de badkamer een stuk groter te laten lijken. 

Kom langs bij Wouters en ontdek hoe wij jouw badkamer omtoveren tot een echte design badkamer.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips