Badkamers: nieuwbouw of renovatie?

Als je kiest voor een nieuwbouw badkamer, dan wil je dat alles tot in de puntjes klopt. Van de materialen tot de verlichting, van het sanitair tot de ventilatie en verwarming. Kortom, je wil een totaalpakket. Maar ook bij een badkamerrenovatie wil je een vakman die naar je wensen en noden luistert. Groep Wouters is daarom dé perfecte partner om jouw badkamer in handen te nemen.

Een nieuwbouw badkamer op maat

Bij Wouters voorzien wij jou van een nieuwbouw badkamer op maat. Wat houdt dat in? We bekijken de opportuniteiten die jouw ruimte biedt, we luisteren naar jouw wensen en verlangens en we creëren een badkamer die daar naadloos bij aansluit.

Bij de keuze van een nieuwbouw badkamer komt heel wat kijken. Dat kan soms overweldigend zijn. Bij Wouters begeleiden we jou bij elke stap en voorzien onze vakmannen jou van deskundig advies.

Badkamers

Totaalaanpak voor jouw nieuwbouw badkamer

De meerwaarde van Wouters zit niet alleen in onze persoonlijke, op maat gemaakte badkamers. Wij hebben ook expertise in verwarming en ventilatie. Wij bieden het totaalpakket, van A tot Z. Daardoor moet je niet rekenen op verschillende aannemers én ben je verzekerd van een perfecte coördinatie en stipte opvolging. 

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie van A tot Z

Elk huis, en dus ook elke badkamer, is anders. Hetzelfde geldt dus voor elke badkamerrenovatie. Daarom starten we bij elke renovatie altijd van een wit blad en bouwen we een totaalconcept op vanuit jouw wensen. We overlopen alle mogelijkheden en laten je kennismaken met hoogstaande materialen. De keuzes zijn eindeloos. Daarom begeleiden we je maar al te graag in het maken van de juiste keuzes. We nodigen je daarvoor uit in onze toonzaal waar je je nieuwe badkamer kan beleven.

Een badkamerrenovatie van A tot Z

Als badkamerspecialist ontzorgen we je maximaal. Bij een totale badkamerrenovatie komt immers veel kijken. Dankzij onze expertise, maximale zorg en optimale planning wordt zo’n totaalrenovatie kinderspel. We nemen trouwens het volledige project in handen. Elke werknemer uit ons team is dan ook een échte badkamerspecialist. Daardoor kan je rekenen op een badkamerrenovatie van a tot z, van afbreken tot zorgeloos genieten. En jij? Jij hoeft achteraf alleen nog maar te ontspannen in de luxe van je nieuwe badkamer.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500