Verwarm je aan je verwarming

Een centrale verwarming plaatsen zorgt letterlijk voor een warm gevoel in huis. Maar je wil toch ook bij de keuze van je verwarming, de plaatsing én de samenwerking met je verwarmingsinstallateur datzelfde warme gevoel overhouden? Dan zit je bij Wouters aan het juiste adres. Kom gerust onze warme sfeer opsnuiven in onze toonzaal en ontmoet er onze adviseurs. Zij staan je met open armen op te wachten.

Verwarm je aan je verbruiksvriendelijke verwarming

Of je nu een nieuwe verwarming nodig hebt in een nieuwbouwproject of je wil je bestaande verwarming vervangen, een goede verwarmingsketel kiezen is belangrijk. Je centrale verwarming zorgt namelijk niet alleen voor de juiste portie gebruiksvriendelijkheid, maar is ook verbruiksvriendelijk. Wouters kent de verwarmingswereld als z’n broekzak en kan je dan ook zeer gericht adviseren. We combineren je wensen met duurzame efficiëntie om zo een maximaal rendement te creëren. Daardoor bespaar jij, dankzij je verwarming, op je energiekosten én je doet er het milieu een plezier mee. Zo komt iedereen als winnaar uit de verwarmingsbuis!

Verwarming

Wouters, thuis in allerlei soorten verwarming

Wouters blinkt uit in installatie van jouw perfecte verwarming. Keuzestress is bij ons niet aan de orde. Jouw budget, wensen en levensstijl geven ons voldoende informatie om jou de verwarming aan te bevelen die het best bij je past. Er bestaat immers een waaier aan mogelijkheden op de markt. Bij elk huis past een verwarmingsketel, in allerlei vormen en maten, gebaseerd op moderne technieken en met aandacht voor duurzame oplossingen voor morgen. Wouters plaats dan ook allerlei soorten verwarming die passen bij elk budget en die zijn afgestemd op jouw wensen. Aangezien we steeds volledig op maat werken, haal jij er alleen maar voordeel uit. En ook warmte natuurlijk.

Verwarming

Je verwarming plaatsen door een professional

Topkwaliteit vraagt om een perfecte installatie. Een principe dat we bij Wouters hoog in het vaandel dragen. Zeker omdat een erkend verwarmingsinstallateur jouw beste garantie is op een optimale en veilige werking van je verwarming. Wie wil dat nu niet? Verder is een professional natuurlijk jouw aanspreekpunt bij onverwachte problemen of gewoon, voor je periodiek onderhoud. Bespaar dus niet op een goede samenwerking met een expert in verwarming en kom eens langs bij Wouters. We denken mee van in het begin van elke verbouwing of nieuwbouw. We overlopen elke detail van plan tot uitvoering. Vloerverwarming of radiatoren? Wouters helpt je kiezen. Op het einde van de werken vertrekken we weer in nette omstandigheden. Wedden dat we je niet zullen teleurstellen? Voor meer informatie kan je ons bellen op 015 65 62 47 of gewoon mailen naar info@groepwouters.be

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500