• Home
  • Badkamer ontwerpen

Groep Wouters tovert je ultieme badkamer ontwerp tot leven met Virtual Reality

Altijd al gedroomd van een prachtig badkamerontwerp waar je helemaal van kan wegdromen? Schrikt een totaalrenovatie je echter af of ben je bang dat het niet uitdraait zoals je het zou willen? Een badkamer is immers geen goedkope investering. Gelukkig is er Wouters om dit probleem voor je op te lossen. Met speciale VR-brillen kan je dromen over de verschillende mogelijkheden en volledig voor je droomontwerp kiezen. Dat ontwerp brengen wij dan tot leven. Gedaan dus met bang afwachten op het resultaat! Combineer uitstekende service met kwaliteit en stijlvolle, op maat gemaakte badkamerontwerpen.

badkamer ontwerpen

Hoe werkt het?

Ben je helemaal klaar voor een totale badkamerrenovatie? Of wil je een nieuwe badkamer op maat? Breng een bezoekje aan één van de experten van Wouters. We leggen even uit hoe zo'n bezoek voor jouw droombadkamer er uitziet.

Gesprek met een expert

Na een gesprek over je wensen en noden, denken wij al na over wat kan en wat niet. Daarna komen onze getalenteerde interieurarchitecten speciaal tot bij jouw thuis. Daar bekijken we de ruimte die gerenoveerd wordt en vergelijken het met wat je in gedachten had. Je hebt namelijk voor sommige badkamer ontwerpen voldoende ruimte nodig. Maar niet gevreesd: voor iedere badkamer, groot of klein, hebben we een oplossing op maat.

Badkamer tekenen in de 3D badkamerplanner

Eenmaal langsgekomen, tekenen we je badkamerontwerp volledig uit. Wanneer dit klaar is, krijg je de kans tot een sneakpeek met een VR bril. Aan de hand van Artificiële Intelligentie zie je de badkamer die onze interieurarchitecten hebben uitgetekend. Het lijkt dus alsof je badkamerontwerp al geïnstalleerd is. Je droomt niet enkel van je badkamer, maar beleeft ze ook alsof ze echt van jou is.


Zeker bij een kleine badkamer is zo'n 3D-beeld een handige tool om te zien hoeveel plaats je zou hebben voor alles. Ook voor een grote badkamer is het nuttig om te zien hoe ruim alles zou aanvoelen. Veel ruimte is interessant, totdat je badkamer te leeg oogt. Abstracte afmetingen op een blad papier zeggen namelijk niet veel. Onze adviseurs helpen je daarom met de design badkamer van jouw dromen te ontwerpen, waar je echt tot rust kan komen.

Kiezen uit de badkamerontwerpen

Eens je de 3D-ontwerpen te zien krijgt, kan je aan de slag gaan met je materiaalkeuze. Een grote douche? Of toch liever een bad? Eén of twee wastafels? Samen met de expert van Wouters maak je het finale ontwerp in de 3D badkamerplanner. Eens je jouw ideale badkamer hebt samengesteld, kunnen de specialisten aan de slag!

Jouw ideale badkamer ontwerp bij jou thuis

De vierde stap is natuurlijk: genieten van je nieuwe badkamer! De specialisten van Wouters brengen het ontwerp volledig tot leven bij jou thuis. Ook bij een badkamerrenovatie leveren ze uitstekend werk zodat je oude badkamer een prachtige makeover krijgt.


Nieuwsgierig naar wat we al verwezenlijkt hebben? Bekijk al onze realisaties.

badkamer ontwerpen 2

Nooit meer keuzestress! Of net wel?

Het grote voordeel? Je keuzestress zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Of je nu houdt van retro, Scandinavisch of industrieel, je badkamer ontwerp wordt helemaal aangepast naar jouw noden en wensen.

Wat als alles je ding lijkt te zijn? Het voordeel is dat je zelf je badkamerontwerp in elkaar kan puzzelen. Ben je benieuwd hoe een dubbele wastafel eruitziet? Of denk je dat een moderne regendouche toch beter past? Met de VR-bril in je handen wordt plots alles mogelijk. Misschien is die keuzestress toch nog niet volledig achterwege…

De persoonlijke touch van Wouters

Een badkamer is jouw oase van rust. Deze ruimte in je huis moet dus volledig aan jouw wensen voldoen, en die zijn natuurlijk niet kant-en-klaar. Je badkamer mag daarom ook niet zomaar een kant-en-klaar design zijn. Bij Wouters zorgen we voor de persoonlijke touch die jij nodig hebt.

Beleef luxe, kwaliteit en uniekheid van de bovenste (badkamer)schuif

Wouters staat voor luxe en kwaliteit. Al het materiaal is speciaal geselecteerd voor het beste resultaat. Zo krijgt je badkamer ontwerp net dat tikkeltje extra. Je zal die luxueuze uitstraling snel genoeg merken, terwijl je ronddwaalt in je droombadkamer. 

De uitstekende kwaliteit manifesteert zich niet enkel materialistisch, maar ook op vlak van de werknemers van Wouters. Onze interieurarchitecten staan de hele renovatie voor je klaar. Wil je toch graag testen of een alleenstaand bad een mogelijkheid is? Geef ze een seintje en ze komen naar je toe gesneld met een Virtual Reality-bril. 

Aangezien jij zelf je badkamerontwerp kan samenstellen, is elk ontwerp van Wouters uniek. je kan er zorgeloos mee pronken, zonder de angst dat een buur, familielid of collega met je ontwerp aan de haal gaat.

Duurzaamheid op nummer 1

Weet je wie er nog fan is van de badkamer ontwerpen van Wouters? Het milieu! Aangezien Wouters duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, geven we dit graag door aan onze klanten. Helaas is het nog niet mogelijk om de bomen mee te laten juichen tijdens je VR-avontuur. 

Bovendien is duurzaamheid ook goed voor de portemonnee. Wie investeert in het milieu, investeert dus niet enkel in de maatschappij en de toekomst, maar ook in zichzelf. En is dat niet wat we allemaal willen?

Wil je nog een stapje verdergaan? Ontdek dan hier 6 tips voor een duurzame badkamer. Bespreek ze tijdens je bezoek aan Wouters, we houden er met plezier rekening mee!

Bang dat de VR-bril je niet alles kan tonen?

Uiteraard weet Wouters als badkamerspecialist dat er meer nodig is dan een uniek en stijlvol badkamerontwerp. Ook HVAC is essentieel, zoals verwarmen, koelen en verluchten. Wouters is bekend met de nieuwste technologieën van warmtepompen en condensatieketels. Hopeloos rondrijden, verschillende offertes aanvragen en prijzen vergelijken, kan je dus volledig achterwege laten. Als dat niet van een totaalplaatje gesproken is!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips