Betrouwbare expert in nieuwbouw badkamers

Als je kiest voor een nieuwbouw badkamer, dan wil je dat alles tot in de puntjes klopt. Van de materialen tot de verlichting, van het sanitair tot de ventilatie en verwarming. Kortom, je wil een totaalpakket. Laat dat nu net onze expertise zijn!

Een nieuwbouw badkamer op maat

Bij Wouters voorzien wij jou van een nieuwbouw badkamer op maat. Wat houdt dat in? We bekijken de opportuniteiten die jouw ruimte biedt, we luisteren naar jouw wensen en verlangens en we creëren een badkamer die daar naadloos bij aansluit.

De keuzemogelijkheden in ons aanbod zijn oneindig. Daardoor kan je bij ons terecht voor elke interieurstijl, gaande van een industriële of landelijke badkamer tot moderne badkamers, scandinavische badkamers en luxe badkamers.

Nieuwbouw

Bij de keuze van een nieuwbouw badkamer komt heel wat kijken. Dat kan soms overweldigend zijn. Bij Wouters begeleiden we jou bij elke stap en voorzien onze vakmannen jou van deskundig advies.

Soms is het bang afwachten naar hoe het uiteindelijke resultaat er zal uitzien. Bij ons kan je die stress en zorgen echter achterwege laten, want wij brengen jouw nieuwbouw badkamerontwerp tot leven met virtual reality!
Nieuwbouw

Totaalaanpak voor jouw nieuwbouw badkamer

De meerwaarde van Wouters zit niet alleen in onze persoonlijke, op maat gemaakte badkamers. Wij hebben ook expertise in verwarming en ventilatie. Wij bieden het totaalpakket, van A tot Z. Daardoor moet je niet rekenen op verschillende aannemers én ben je verzekerd van een perfecte coördinatie en stipte opvolging. 

Nieuwbouw badkamer van A tot Z

Wij zorgen voor de verwarming die jij wenst (vloerverwarming, wandverwarming, klassieke of unieke radiatoren) en de installatie van ventilatie, zodat de lucht in jouw badkamer zuiver is.

Ook de sanitaire voorzieningen en badkamertoestellen- en meubelen plaatsen wij met veel zorg. We laten alles naadloos op elkaar aansluiten door design en uitvoering perfect op elkaar af te stemmen.

Door deze totaalaanpak zorgen we dat jij op je lauweren kan rusten terwijl wij de badkamer van jouw dromen realiseren. Geen stress, geen zorgen en achteraf puur genieten van de luxe en het comfort van jouw nieuwe badkamer. Kan jij je daarin vinden? Neem dan gerust contact op via info@groepwouters.be voor een samenwerking met Wouters!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500