Geniet van zuivere lucht met ventilatie van Wouters

Bouw je een nieuw huis of doe je een grondige renovatie? Dan kan je bij Wouters terecht voor een kwalitatief, hoogstaand en energie-efficiënt ventilatiesysteem dat bij de noden van jouw woning past. Wij helpen jou graag verder richting het perfecte ventilatiesysteem voor jouw volledige woning!

Waarom heb je ventilatie nodig?

Omdat nieuwbouwwoningen of grondig gerenoveerde woningen vaak zo goed geïsoleerd zijn dat er geen verse lucht meer naar binnen kan, is het heel belangrijk om een ventilatiesysteem te installeren.

Een gebrek aan verse lucht zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Zo creëer je het ideale klimaat voor vochtproblemen, schimmels en een grote hoeveelheid huisstofmijt. Een hoge luchtvochtigheid is ook nefast voor mensen met astma en reuma. Allemaal dingen die je uiteraard wil vermijden!
Ventilatie

Daarom is het dus verstandig om jouw woning te voorzien van ventilatie. Hoe dat systeem eruit ziet, hangt af van jouw wensen en van de mogelijkheden en beperkingen van jouw woning.

Verwarming - sanitair - Ventilatie

Wouters: een ventilatiesysteem voor elke woning

Wouters is expert in het plaatsen van energie-efficiënte ventilatiesystemen. Op basis van jouw budget, jouw voorkeuren en de mogelijkheden die jouw woning biedt, selecteren wij voor jou de meest optimale manier om jouw woning voldoende te ventileren.

Wij zijn thuis in een brede waaier van ventilatiemogelijkheden, gaande van natuurlijke ventilatiesystemen tot mechanische ventilatie. Door middel van onze expertise kunnen wij perfect evalueren welk systeem het best bij jou en jouw woning past. Zo voorzien wij jouw woning van een ventilatiesysteem dat tegemoetkomt aan het nodige aantal luchtwisselingen per ruimte.

Jouw ventilatie geplaatst door een professional

Bij Wouters combineren we kwalitatief hoogstaande producten met de perfecte installatie door professionals. Kies je voor ventilatie bij Wouters, dan kies je voor een garantie van zuivere lucht en een gezond woonklimaat met oog voor energie-efficiëntie. Wat wil je nog meer?

Problemen, vragen of twijfels? Daarvoor kan je altijd terecht bij onze experten. Periodiek onderhoud van de systemen? Ook daar denken wij aan!

Wij helpen jou bij de keuze van de ventilatie bij aanvang van jouw project en we hebben oog voor details, zowel tijdens het plannen als bij het uitvoeren van jouw project. Eens het project voltooid is laten we jouw woning netjes achter, dat spreekt voor zich.

Wil je samenwerken met Wouters voor de ventilatie in jouw woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Voor meer informatie kan je ons bellen op 015 65 62 47 of mailen naar info@groepwouters.be. Hopelijk tot gauw!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500