Onze technieken: HVAC

Nog niet klaar om de winter te trotseren? Gelukkig laat Groep Wouters je niet in de kou staan. We bieden een ruim assortiment aan verbruiksvriendelijke verwarmingen, warmtepompen, vloerverwarming et cetera aan. Krijg je al keuzestress? Een breed team aan medewerkers houdt rekening met je noden, wensen, en natuurlijk je budget. Zo ben je er zeker van dat je met de geschikte verwarming naar huis gaat. Maak je alvast geen zorgen bij de gedachte aan de installatie van zo’n ketel. Groep Wouters beschikt namelijk over een getalenteerde groep installateurs voor een veilige installatie van je verwarmingsketel!

Met zomers vol hittegolven in het vooruitzicht biedt Groep Wouters de nodige afkoeling met een ruim assortiment aan airco’s om de hitte door te komen. Begin je al te zweten bij de gedachte aan al die verschillende opties? Het team van Groep Wouters staat je bij tijdens je keuzeproces. Of je nu wil gaan voor een basic airco of een airco met technische snufjes zoals ventilatie of verwarming, het kan allemaal! Ook voor de plaatsing kan je rekenen op Groep Wouters. Gespecialiseerde installateurs toveren je slaapkamer in no time om tot een perfect gekoelde ruimte. 

Krijg je de kriebels bij de gedachte aan schimmels, huisstofmijt of andere vochtproblemen? Of heb je last van astma of reuma? Scoor dan een nieuw ventilatiesysteem bij Groep Wouters! In de goed geïsoleerde, hedendaagse woningen van vandaag circuleert er namelijk te weinig verse lucht, waardoor de luchtvochtigheid al snel de hoogte in schiet. Of je nu neigt naar natuurlijke ventilatiesystemen of eerder mechanische ventilatie, Groep Wouters heeft voor ieder wat wils. Bovendien zorgt een team van experten voor de juiste installatie en het onderhoud en staan ze paraat bij problemen, zodat je steeds opgelucht kan ademhalen.  

Ben je uitgekeken op je badkamer en klaar om de sprong van een renovatie te wagen? Of ben je op zoek naar een tijdloze droombadkamer voor je nieuwbouwwoning? Dan ben je bij Groep Wouters aan het juiste adres. Deze badkamerspecialist is namelijk een krak in zijn vak! Naast sanitair beschikken we ook over een groot kleurenpalet aan tegels, verschillende wastafels en heel wat andere badkamer essentials. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jouw nieuwe badkamer al te bewonderen nog voor we die gerealiseerd hebben via virtual reality. Zo hoef je je geen zorgen te maken over foute keuzes of onzekerheden! 

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500