Alleen het beste voor je sanitair

Een Belg spendeert gemiddeld meer dan 4 uur per week in de badkamer. Een cijfer dat tot de verbeelding spreekt. Niet verwonderlijk dus dat er daarom veel aandacht gaat naar de keuze van het sanitair bij een (ver)bouwproject. Met de hulp van een echte badkamerspecialist waar je op kan bouwen, loopt die badkamerrenovatie als een trein. Wouters neemt dan ook graag jouw sanitair in al zijn facetten onder handen. Begin vandaag al maar te dromen van je nieuwe badkamer!

Sanitair plaatsen? Onze specialiteit!

Ben je aan het (ver)bouwen en ben je op zoek naar een betrouwbare installateur van sanitair? Zoek niet verder en maak kennis met Wouters, waar een geïntegreerde aanpak centraal staat. Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je verdient en wij zorgen er op die manier voor dat we je wensen omzetten in een badkamer om in weg te dromen. Verwacht van ons een open dialoog, de allerbeste materialen en vooral veel ervaring. Ons vakmanschap gaat hand in hand met gezond verstand. Wij zijn dan ook jouw ideale partner bij het plaatsen van een sanitaire installatie bij nieuwbouw.

Nieuwbouwvilla

Sanitair en verwarming: twee handen op één buik

Ook bij een sanitaire renovatie is de keuze van je nieuwe sanitair een belangrijk aspect. Onze techniekers plaatsen trouwens niet alleen sanitaire installaties. Ze zijn ook experten op vlak van verwarming en ventilatie. Op die manier plaatsen wij moeiteloos jouw luxueuze ligbad of een moderne inloopdouche, maar ook een badkamermeubel met wastafel en zelfs je badkamertegels. Dat jij achteraf enkel maar moet genieten van het geplaatste sanitair, staat als een paal boven water.

Badkamerrenovatie

Wouters draagt zorg voor je sanitair

Breek je hoofd niet over je sanitair, maar doe een beroep op een badkamerspecialist. Wouters voelt zich in elke badkamer als een vis in het (bad)water. Dankzij onze ontelbare projecten op gebied van sanitair en badkamers weten wij als geen ander wat er nodig is om jouw ideale droombadkamer te realiseren. We zijn thuis in alle stijlen en houden enkel rekening met jouw wensen. Ontdek alle mogelijkheden inzake sanitair in onze showroom. Bekijk er je ideale regendouche, hoekbad of zelfs thermostatische kraan en maak tegelijkertijd kennis met onze adviseurs.

Op die manier zetten we de eerste stap in de richting van je ideale badkamer. Liever op afspraak? Dat kan! Nog andere vragen? Stuur dan snel een mail naar info@groepwouters.be. We helpen je graag verder.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500