Badkamer op maat?

Wouters is dé specialist die je zoekt!

’s Morgens maak je er je klaar voor een nieuwe dag, ’s avonds kom je er tot rust. Het valt niet te ontkennen dat de badkamer een belangrijke plaats is in het leven van velen. Bovendien wordt de ruimte door meerdere personen in een huishouden gebruikt. Een badkamer op maat, volledig afgestemd op de noden en wensen van je gezin, is dan ook geen sinecure! Ben je op zoek naar een badkamerrenovatie of een sanitaire installatie voor nieuwbouw? Lees dan zeker verder.

Bad

Het stappenplan van een badkamer op maat

Om de ruimte van je badkamer optimaal te benutten, komen we ze eerst opmeten. Heb je plannen van het huis of het appartement? Dan nemen we de afmetingen daar gewoon van over. Op basis van de gemeten ruimte stellen we samen een ontwerp op. Zo krijg jij meteen een eerste kijk op jouw ideale badkamer op maat. We geven alle sanitaire toestellen een eigen plekje en delen de ruimte in. Daarna zetten we alles om in een 3D-ontwerp en kan jij met een VR-bril al eventjes virtueel rondwandelen in je nieuwe badkamer.

Wat met de materialen?

De materialen kies je trouwens ook volledig zelf. Akkoord met ons voorstel? Dan maken we een offerte op. En de uitvoering? Daar maken we zo snel mogelijk een afspraak voor. Zo geniet jij binnen de kortste keren van een lekker warm bad in je badkamer op maat.

Badkamer op maat
Badkamer op maat
Badkamer op maat

Een badkamer op maat is een leefruimte

Dat je veel tijd zal doorbrengen in de badkamer valt niet te ontkennen. Daarom is het noodzakelijk dat deze ruimte op maat van je wensen en noden wordt ingericht. Een moderne badkamer is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol. Denk bijvoorbeeld aan het badkamermeubel. Wist je al dat wij ook badkamerkasten op maat kunnen uitwerken? Zo krijgt elke handdoek, elk verzorgingsproduct en elk badeendje zijn eigen plek. En jij? Jij weet alles perfect staan in je badkamer op maat en wint ’s morgens wat tijd. Harmonie en rust schep je dan weer met aangepaste verlichting of een trendy badkamerspiegel. Je badmeubel, inloopdouche, wastafels en/of toilet worden natuurlijk ook niet vergeten in het voorstel van je ideale badkamer op maat.

Een badkamer op maat? Samen met Wouters!

Of het nu een kleine badkamer of een grote badkamer is, Wouters helpt je om jouw ideale badkamer op maat te creëren. Van ontwerp tot installatie, wij verzorgen jouw badkamer van A tot Z. Aangezien geen enkele badkamer er hetzelfde uitziet, vindt het team van Wouters het belangrijk dat jij jouw badkamer kan inrichten volgens jouw persoonlijke smaak. Daarom is elke badkamer van Wouters een badkamer op maat. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan snel een mailtje naar info@groepwouters.be.

Wouters, dé specialist in nieuwe badkamers

Waarom zou je kiezen voor Wouters? Simpelweg omdat zij jou laten genieten op maat. Bovendien staan wij in voor alles: sanitair - verwarming - elektriciteit - ventilatie.


Stel jouw droombadkamer nu samen bij Wouters! Maak snel een afspraak.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips