• Home
 • Infrarood, Sunshower en sauna

Ontdek de voordelen van badkamers met Infrarood, Sunshower en Sauna van Groep Wouters

Dé ultieme luxe en ontspanning

Welkom in de wereld van luxe en ontspanning! Bij Groep Wouters begrijpen we dat jouw badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een plek van rust, verjonging en welzijn. Daarom bieden wij hoogwaardige badkameropties met innovatieve technologieën zoals infrarood, sunshowers en sauna’s. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de ongeëvenaarde voordelen van deze geweldige toevoegingen aan jouw badkamer, waarmee je elke dag kan genieten van een luxe spa-ervaring in het comfort van jouw eigen huis.

Ga snel naar:

luxe-badkamer-2

Infraroodstralers: Een warme omhelzing voor lichaam en geest

Infraroodstralers zijn een revolutionaire technologie die diep doordringende warmte biedt, waardoor uw lichaam en geest zich ontspannen en vernieuwen. Deze stralers werken door het uitstralen van onzichtbare, maar voelbare warmtegolven, die rechtstreeks doordringen in de huid, spieren en gewrichten. De voordelen van infrarood in uw badkamer zijn onder andere:

 • Pijnverlichting: Infraroodwarmte kan helpen bij het verlichten van spierpijn, gewrichtspijn en andere lichamelijke klachten, waardoor je je comfortabel en ontspannen voelt.
 • Ontgifting: Door transpiratie te bevorderen, helpt infraroodstraling jouw lichaam bij het verwijderen van giftige stoffen en zware metalen, waardoor je huid er stralend uitziet en je je energieker voelt.
 • Verbeterde bloedsomloop: De warmte van infraroodstraling bevordert een betere doorbloeding, wat kan bijdragen aan een gezondere huid en een algeheel gevoel van welzijn.
 • Sunshowers: De zonnestralen onder de douche

Bij Groep Wouters bieden we ook de mogelijkheid om van de voordelen van de zon te genieten, zelfs tijdens het douchen, met onze sunshowers. Sunshowers combineren infraroodwarmte met zachte UV-straling, waardoor uw lichaam vitamine D kan aanmaken terwijl u geniet van een verkwikkende douche. Enkele voordelen van sunshowers zijn:

 • Verbeterde vitamine D-synthese: Vitamine D is essentieel voor de gezondheid van botten en het immuunsysteem. Met een sunshower kan je het hele jaar door vitamine D aanmaken, zelfs op bewolkte dagen.
 • Natuurlijke oppepper: De zachte UV-straling van sunshowers stimuleert de aanmaak van endorfines, ook wel bekend als de “gelukshormonen”, waardoor je je energieker en vrolijker voelt.
 • Stralende huid: Sunshowers kunnen helpen bij het verbeteren van de huidconditie, waardoor deze er gezond en stralend uitziet. De zachte UV-straling stimuleert de aanmaak van melanine in de huid, waardoor een gezonde teint wordt bevorderd en de huid er frisser en jeugdiger uitziet.

Sauna: Een Oase van Ontspanning en Detox

Bij Groep Wouters geloven we dat de toevoeging van een sauna aan uw badkamer een ware oase van ontspanning creëert. Sauna’s hebben talloze voordelen voor zowel het lichaam als de geest, waaronder:

 • Ontspanning: Het zitten in een sauna en het voelen van de warmte op jouw huid helpt je spieren te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Het is een perfecte manier om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven.
 • Detoxificatie: Door te zweten in de sauna worden gifstoffen en onzuiverheden uit jouw lichaam geëlimineerd, wat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl en een stralende huid.
 • Verbeterde bloedcirculatie: De warmte van de sauna bevordert een betere doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen efficiënter door je lichaam worden vervoerd. Dit kan helpen bij het verminderen van spierpijn en het bevorderen van het herstel na fysieke inspanning.

Bij Groep Wouters begrijpen we het belang van een luxe badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een plek van rust, ontspanning en welzijn. Met onze hoogwaardige infraroodstralers, sunshowers en sauna’s kunt u elke dag genieten van de voordelen van warmte, vitamine D-synthese, ontgifting en totale ontspanning. Investeer in uw welzijn en transformeer uw badkamer tot een luxueuze spa-ervaring met Groep Wouters. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen badkamerparadijs.

Extra badkamertips