Milieubewust verwarmen met je warmtepomp

De warmtepomp is op dit moment ongetwijfeld één van de meest milieuvriendelijke manieren om je huis te verwarmen. Dergelijke soort verwarming haalt zijn energie uit de aarde, het water of de lucht. Door geen gebruik te maken van de traditionele energiebronnen zoals gas is het dus een ideale manier om het milieu niet te belasten én te besparen op je verbruikskosten. Daarmee is het de investering dan ook meer dan waard. Als verwarmingsspecialist neemt Wouters je graag mee in de wondere wereld van de warmtepompen.

Een warmtepomp als verwarming van de toekomst

Dankzij de zon zit er in de lucht, het water en de aarde zeer veel warmte die je kan gebruiken om je woning te verwarmen. Een warmtepomp verplaatst die warmte naar je huis. Het principe is dus gelijkaardig aan dat van een koelkast. Natuurlijk kost dat ook wat energie, maar die weegt niet op tegen de hoeveelheid warmte die zo’n warmtepomp kan oppompen. Met een warmtepomp in huis haal je dan ook 3 keer zoveel warmte uit de omgeving dan de energie die de warmtepomp zelf daarvoor nodig heeft.

Verwarming

Voor elke situatie een gepaste warmtepomp

Ben je van plan om je huis te voorzien van een grondige renovatie? Ook hierin kan een warmtepomp een plaats krijgen. Dankzij een hybride warmtepomp kan je dit perfect combineren met je bestaande vloerverwarming en laag rendement CV ketel. Sowieso is het belangrijk dat je huis ook een goede isolatie heeft. Besteed hier dan ook voldoende aandacht aan. Een warmtepomp plaatsen laat je best over aan een expert. Wil je graag rekenen op een correcte plaatsing en een goede werking van je nieuwe warmtepomp, dan staat Wouters voor je klaar. Of wat had je gedacht?

soorten verwarming

De juiste warmtepomp kiezen dankzij Wouters

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. Laat je dus zeker adviseren door een gespecialiseerde warmtepomp- en verwarmingsinstallateur. Wist je bijvoorbeeld dat je voor het verwarmen van het sanitair water of het water voor de verwarmingsketel kan kiezen uit een geothermische warmtepomp of een warmtepomp op water of lucht? Wouters kan je uitgebreid adviseren over de juiste warmtepomp die bij jou past. Zo kies je in functie van je beschikbare budget en energiebehoefte.

En dat is een win-win voor iedereen! Kom jouw voordelen van een warmtepomp ontdekken in onze toonzaal en spreek onze experten erover aan!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500