Vier elementen die niet mogen ontbreken in een beton design badkamer 

Helemaal mee met de laatste trends? Dan weet je vast dat een beton design badkamer erg populair is. Beton wordt namelijk niet meer gezien als koud en kil, maar als modern en levendig. Tover jouw badkamer om tot een design badkamer met betonlook samen met van Groep Wouters! Ontdek hier alvast enkele tips van onze experts.

In dit artikel geven we jou dé vier elementen mee die onmisbaar zijn in een betonlook badkamer. Lees snel verder om te ontdekken welke elementen dat zijn!

#1 Een accentkleur om je badkamer wat leven te geven

Vaak kiezen mensen voor beton ciré om hun betonlook badkamer wat kleur te geven. Dat is een soort pleistermateriaal waarmee je jouw wanden en muren een mooie betonlook kan geven. Vaak kiezen mensen voor zo’n beton ciré omdat ze een grijze betonlook badkamer wat felts vinden.

Het is echter ook mogelijk om jouw betonlook badkamer wat meer kleur te geven door met een accentkleur te werken. Omdat beton redelijk neutraal is, kan je het combineren met heel wat kleuren.

Welke kleuren je daarvoor gebruikt, hangt natuurlijk af van jouw wensen en persoonlijke smaak. Je kan gaan voor hout als je graag een serene sfeer wil behouden. Mag het kleuraccent wat meer uitgesproken zijn? Wat dacht je van zwarte kleuraccenten? Denk aan een mat zwart bad of zwarte kranen?

Liever een echte eyecatcher? Wat dacht je van een oranje tapijt? Weet dat ook planten je badkamer kunnen doen opleven. Er zijn heel wat planten die het erg goed doen in een vochtige omgeving. Denk aan een krulvaren of calathea. 

Ben je nieuwsgierig naar wat de opties voor jouw betonlook badkamer?

Maak snel een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

#2 Betonlook tegels voor een betonlook vloer

Een andere manier om een betonlook te creëren, is door je wanden of vloer aan te kleden met stijlvolle betonlook tegels. Deze keramische tegels zijn vrij makkelijk in onderhoud én kunnen zijn vochtbestendig, wat ze de ideale keuze maakt voor vochtige ruimtes, waardoor ze een goede keuze zijn voor jouw betonlook vloer. Betonlook tegels voegen een extra dimensie toe aan je badkamer. Bovendien geven ze je badkamer een stoer uiterlijk.

#3 Betonlook badkamermeubels

Wil je graag een badkamer met een betonlook, maar ben je bang voor too much beton? Dan kan een badkamermeubel met betonlook de oplossing zijn die je zoekt. Je hoeft de betonstijl dus heus niet door te trekken in élk element van jouw badkamer. Wil je dat het niet te veel wordt? Kies dan eerder voor betonaccenten.

#4 Combineer beton met andere materialen

Vrees je toch dat je interieur een strakke, maar koude uitstraling krijgt? Combineer betonnen badkamermeubels dan met een houten vloer of omgekeerd. Hout en beton gaan namelijk perfect samen. 

Wil je jouw badkamer een make-over geven of wil je een nieuwe badkamer met beton look? Realiseer jouw badkamerdroom samen met Groep Wouters. Maak een afspraak zodat we samen de eerste stappen kunnen zetten richting jouw nieuwe badkamer.
Op zoek naar wat inspiratie? Surf zeker naar Pinterest voor een ruim aanbod betonlook badkamers.

Klaar voor je badkamerrenovatie?

Maak dan een afspraak met de experten van badkamerspecialist Groep Wouters.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips