Badkamer met modern design? 

De 6 belangrijkste elementen op een rijtje!

Een badkamer met modern design steekt meer en meer de kop op wanneer men kiest voor een badkamerrenovatie. Design badkamers zorgen immers voor een luxueuze look en toveren je badkamer om tot een oase van rust. Groep Wouters zet de zes meest opvallende kenmerken van zo’n badkamer met modern design voor jou op een rijtje!

#1 Vrijstaand bad

Bij een moderne badkamer hoort een vrijstaand bad. Dat kan enkel in een ietwat ruime badkamer, waardoor je een nog ruimer gevoel creëert.Je badkamer nog een extra touch geven? Voeg dan moderne kranen van metaal of koper toe. 

Klaar voor een moderne badkamer met vrijstaand bad waarin je heerlijk ontspannen kan? Maak een afspraak bij Groep Wouters en start nu met je badkamerrenovatie.

#2 Grote keramische tegels voor badkamer met modern design

Wanneer je gaat voor een moderne badkamer, kan je wandtegels best achterwege laten. Ze doen afbreuk aan het moderne karakter dat je wil creëren. Wat wel prachtig oogt in een moderne badkamer, zijn grote, keramische vloertegels. Lichtkleurige tegels geven je design badkamer een gezellige, maar moderne uitstraling. Je vloer zag er nog nooit zo schitterend uit!

In een moderne badkamer passen heel wat soorten vloeren. Wil je bijvoorbeeld graag een badkamer zonder tegels? Kies dan voor een vloer van gepolierd beton. Doordat er bij zo’n vloer geen voegen zijn, is die heel wat makkelijker te onderhouden.

#3 Creëer een moderne badkamer met strakke lijnen 

Een moderne badkamer wordt gekenmerkt door een strakke vormgeving. Maak gebruik van strakke lijnen om je moderne badkamer het juiste karakter te geven. Door ronde elementen achterwege te laten, beperk je jouw moderne badkamer tot de essentie. Laat dat nu net zijn wat moderne badkamers  zo modern maakt!

Ben je bang dat jouw droombadkamer ongezellig uitdraait door het moderne karakter? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de showroom van Groep Wouters. Beslis je om met ons samen te werken voor de creatie van jouw moderne badkamer? Dan kunnen wij voor jou een 3D-simulatie maken van jouw toekomstige badkamer!  Maak vandaag nog jouw afspraak met een van onze experten.

#4 Minimalistische uitstraling en kwalitatieve materialen

Om het strakke karakter van een moderne badkamer te kunnen behouden, is een minimalistische uitstraling essentieel. Enkele metalen accessoires zorgen al snel voor een stoere look. Een moderne badkamer met minimalistisch design kan bovendien al snel sober en saai klinken. Om toch een echt luxe gevoel te creëren, zijn kwalitatieve materialen erg belangrijk.

#5 Neutrale kleuren

Maak gebruik van neutrale kleuren als je een modern interieur wil. Grijs, bruin, crème, zwart en wit zijn de hoofdkleuren van een moderne badkamer. Ze zorgen voor een rustige, ontspannen sfeer, zodat je na een lange werkdag al uitkijkt naar een lang bad of een warme douche. 

#6 Natuurlijk licht

Natuurlijk licht is essentieel om je badkamer een moderne look te geven. Dit kan simpelweg door je inloopdouche te voorzien van een glazen wand. Toch kan ook ledverlichting gepast zijn in jouw moderne badkamer. Door de verlichting juist te plaatsen, kan het je blikvangers echt in de kijker zetten.

Benieuwd naar wat een moderne badkamer nog kenmerkt? Bezoek dan zeker de badkamer-advies.nl voor alle tips en tricks voor een moderne badkamer. Wel al overtuigd om je badkamer om te toveren tot een echt modern pareltje? Maak dan snel je afspraak met de experten van Groep Wouters of kom langs in onze showroom. 

Extra badkamertips