Jouw ideale badkamer interieur

Wouters is dé specialist die je zoekt!

Lijkt je badkamer een beetje op die van je grootmoeder vroeger? Hoog tijd om je badkamer interieur een keer onder handen te nemen. Bij een badkamerrenovatie, heb je veel mogelijkheden. Denk maar aan de verschillende materialen en het design. Wouters is al jaren specialist in badkamers en geeft je daarom graag advies over je ideale badkamer interieur!

Nieuwe badkamer kopen?

Tal van mogelijkheden voor je badkamer interieur

Een nieuwe badkamer en dus een nieuwe design? Heb je al keuzestress? Geen zorgen!
Groep Wouters overloopt samen met jou alle keuzes en houdt het overzichtelijk.

badkamer interieur 2
badkamer interieur 3

Hou je badkamer interieur praktisch

Heb je een plattegrond van de in te richten badkamer? Handig! Zo krijg je een beter beeld van de ruimte. Heb je dit niet? Neem dan gewoon de rolmeter erbij en meet de ruimte op. Sta even stil bij het materiaal dat je in je badkamer interieur nodig hebt. Wij opteren meestal voor wastafels, een (inloop)douche, een ligbad, badkamerkasten en/of een toilet. Ga je trouwens renoveren en weet je de bestaande waterleidingen liggen? Duid deze dan zeker aan op je plan.

Werk je badkamer interieur af met tegels

Wist je dat keramische tegels nog steeds één van de meest gebruikte materialen in de badkamer zijn? Dit zal je niet verbazen als je weet dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, waterdicht en natuurlijk ook te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. De stijl bepaal je zelf, want deze wordt grotendeels bepaald door jouw persoonlijke voorkeur. Een tip? Hou bij kleine tegels rekening met het voegmateriaal. Je hebt er namelijk meer van nodig wat kan zorgen voor een hogere prijs. Bij grotere tegels heb je dan weer meer afval en slijp- of snijwerk. De trend van het moment is echter om combinaties te creëren met kleine en grote tegels in hetzelfde materiaal. Resultaat? Meer sfeer in je badkamer interieur.

Ook opbergruimte krijgt een plek in je badkamer interieur

Geef maar toe, in de badkamer heb je opbergruimte nodig. Al je zeepjes, handdoeken en eventuele badeendjes hebben ook een plekje nodig. Wil jij graag een zwevend badkamermeubel? Of ga je toch eerder voor een badkamerkast met laden? Het hangt allemaal af van wat je erin wil bewaren. Daarnaast kan je een wasmand aan de ruimte toevoegen om je vuile was netjes op te bergen. Je badkamer interieur afwerken doe je met een spiegel, wat leuke lampen en eventueel een bloemetje of kaarsjes erbij.

Wouters, dé specialist in nieuwe badkamers

Waarom zou je kiezen voor Wouters? Simpelweg omdat zij jou laten genieten op maat. Bovendien staan wij in voor alles: sanitair - verwarming - elektriciteit - ventilatie.


Stel jouw droombadkamer nu samen bij Wouters! Maak snel een afspraak.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips