Badkamerrenovatie voor en na met Groep Wouters

Wanneer je je badkamer gaat renoveren zijn er heel wat zaken om over na te denken. Welke stijlen vind ik mooi? Waar vind ik de beste badkamerinstallateur? Hoeveel zal zo’n gerenoveerde badkamer kosten? Om niet overweldigd te worden door al die vragen is het een goed idee om een stappenplan te volgen. Daarom geeft Groep Wouters jou nuttige tips om naar een nieuwe badkamer toe te werken in dit artikel over de badkamerrenovatie voor en na.

Van oude badkamer naar nieuwe ontspanningsruimte

Een van de leukste zaken bij een renovatie is het verschil tussen voor en na. Vaarwel oude badkamer, hallo nieuwe ontspanningsruimte! Bekijk daarom zeker eens foto’s van onze realisaties. Daar doe je meteen ook inspiratie mee op!

Voor een project op maat van jouw woning en stijl met de beste afwerking moet je bij Groep Wouters zijn!

Maak snel een afspraak en geniet binnenkort ook van een gloednieuwe badkamer.

Meer weten over hoe we te werk gaan? Lees het in ons artikel: ‘badkamerrenovatie werkwijze’.

Een badkamer renoveren, hoe gaat dat?

Een nieuwe badkamer laten installeren gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst heb je nog een aantal beslissingen te maken, zoals hoe het zit met de indeling, of je kiest voor een ligbad of inloopdouche, welke stijl je mooi vindt… Gelukkig kan Groep Wouters je helpen om naar je droombadkamer toe te werken!

Doe inspiratie op

Weten wat je wil is altijd belangrijk, en zeker als het op een renovatie aankomt. Hoe geef je je kleine badkamer een groter ruimtegevoel? Welke verschillende stijlen vind je mooi, en welke kies je? Daarbij kan Groep Wouters je zeker helpen!

Voor de nodige badkamerinspiratie kan je natuurlijk altijd op Pinterest terecht, maar wanneer het gaat om de indeling van het sanitair of een volledig nieuwe wastafel is het altijd handig om advies te kunnen vragen. De experten van Groep Wouters letten op de grootte van de badkamer, welke aspecten van de verbouwing jij belangrijk vindt en in welke noden voorzien moeten worden.

Maak een Afspraak

Maak alvast een afspraak om jouw plannen te bespreken!

Wat is jouw budget?

Een nieuwe, mooie badkamer is natuurlijk een investering. Je hele badkamer renoveren is niet goedkoop, maar het loont wel om een badkamer te hebben waar je graag tijd in spendeert.

De prijs van zo’n badkamer hangt af van verschillende factoren: de grootte van de badkamer, hoeveel luxe je wil en wat er allemaal aan vervanging toe is. Om je een richtlijn te geven: de prijs van een badkamerrenovatie begint vanaf 20 000 euro, en loopt hoger op afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Meer weten over hoeveel een badkamerrenovatie kost? Lees ons artikel:badkamerrenovatie prijs’.

Heb jij een bepaald budget, maar weet je niet precies of de badkamer van jouw dromen daar wel binnen past? Kom langs voor een afspraak bij Groep Wouters! Wij kunnen samen met jou bekijken hoe we een prachtige badkamer op maat kunnen realiseren voor jou. Uiteraard zal een badkamer op maat je iets meer kosten, maar je zal er ook veel meer voldoening uithalen.

Krijg advies op maat van Groep Wouters

Heb jij al ideeën over hoe je badkamer eruit moet zien? Heb je je budget al bepaald? Dan is het moment gekomen om een afspraak te maken met de experten van Groep Wouters. Zij geven je al het advies dat je nodig hebt om jouw finaal ontwerp vast te leggen voor jouw custom made badkamer. 

In een één-op-één gesprek met onze experten wordt er geluisterd naar jouw noden en wensen. Vervolgens wordt er samen met jou nagedacht over de beste manier om alles te verwezenlijken: waar gaan het bad en toilet staan, hoe groot moet het badkamermeubel zijn, en wat met de verlichting? Dankzij het deskundig advies van onze experten en onze expertise op vlak van unieke, op maat gemaakte meubels krijg jij in een mum van tijd jouw ontwerp.

Een VR-blik op jouw nieuwe badkamer

Het is natuurlijk niet altijd makkelijk om je voor te stellen hoe een 2D-ontwerp er in het echt uit ziet. Hoe ziet de betegeling in de douchecabine er nu in het echt uit? Zijn dat wel de juiste vloertegels voor deze stijl? En wat met de plaatsing? Om daaraan tegemoet te komen biedt Groep Wouters een unieke sneak peek aan dankzij Virtual Reality.

Met onze VR-brillen op kan jij al even rondwandelen in jouw nieuwe badkamer. Op die manier krijg je een goed beeld van hoe alles eruit zal zien, zodat je altijd nog wijzigingen kan maken aan jouw originele ontwerp. Misschien past het wastafelmeubel beter op een andere plaats, of zijn de wandtegels toch mooier in een andere kleur - je kan het allemaal zien bij Groep Wouters.

Vertrouw op onze ervaren vakmannen

Ondertussen heb je je droombadkamer ontworpen en samengesteld. Nu komt het belangrijkste gedeelte: de installatie. Ook daarbij kan Groep Wouters je helpen. De juiste badkamerinstallateur vinden is namelijk belangrijk, zeker als je aan de slag gaat met op maat gemaakte meubels. Een badkamer op maat van Groep Wouters zal zeker bij jouw plannen passen!

Onze totaalprijs is altijd inclusief montage. De vakmannen van Groep Wouters beschikken over heel wat expertise, zodat zij de perfecte mensen zijn om jouw badkamer te installeren. Binnenkort heb jij de badkamer van je dromen!

Badkamerrenovatie voor en na: enkele realisaties van Groep Wouters

Vertrouw op Groep Wouters voor jouw badkamerrenovatie

Wil jij dat jouw badkamerrenovatie voor en na een wereld van verschil uitstraalt?

 Vertrouw dan op de expertise van Groep Wouters! Maak snel een afspraak met onze experten voor een totale badkamerrenovatie. Wij staan je graag bij met vakkundig advies!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips