Badkamerrenovatie: onze werkwijze

Is jouw badkamer ook toe aan een volledige make-over? Wouters voert een badkamerrenovatie uit met een duidelijke werkwijze. We lichten hier onze weldoordachte manier van werken toe. Zo weet je meteen hoe wij samen aan je totale badkamerrenovatie zullen werken.

Een badkamerrenovatie start met goed advies

Bezint eer ge begint. Een volkswijsheid die klopt als een bus. En dat is voor een badkamerrenovatie niet anders. De trends in badkamerinrichtingen staan dan ook niet stil. Er ontstaan bijna dagelijks nieuwe technieken, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Daarom kan het nuttig zijn om advies, tips en ideeën te krijgen van een echte badkamerspecialist voor je start met een volledige badkamerrenovatie. Begin met een bezoek aan onze toonzaal en laat je verrassen door onze stijlideeën.

badkamerrenovatie

Voel, ontdek en bekijk ook onze ruime toonzaal. Zo vind je meteen je ideale douchecabine en bijpassend badkamermeubel. Onze specialisten luisteren naar je wensen en ontwerpen een badkamer op maat van jouw dromen. Ben je graag goed voorbereid? Breng dan zeker een schets mee van je bestaande badkamer, afmetingen inclusief.

Een goed plan voor je badkamerrenovatie

Na een uitgebreide adviesronde starten we met de eerste plannen van je nieuwe badkamerEen gepersonaliseerd 3D-ontwerp is daar uiteraard een essentieel onderdeel van. Zo krijg je een duidelijk zicht op de uiteindelijke afwerking. Bovendien brengt Wouters alle experten samen onder één dak. Daardoor kan je genieten van een badkamerrenovatie van A tot Z. We maken op basis van je goedgekeurde plan een duidelijke planning op. Zo ben je zelf volledig op de hoogte van de stand van zaken van je badkamerrenovatie. Wil je graag enkele zaken behouden van je huidige badkamer? Geen probleem, wij gooien het kind met het badwater niet weg. Wist je trouwens dat wij bij onze klanten bekend staan om onze planmatig sterke en stipte service? Je moet het meemaken om zelf te geloven.

badkamerrenovatie-1

Je badkamerrenovatie gaat van start

Het voorbereidingswerk is achter de rug, de badkamerrenovatie kan van start gaan. Gaat het over een totale afbraak van je oude badkamer? Dan gaan we van start met het strippen van de ruimte. Aan de hand van je ontwerp en het bijhorende plan werken we stap voor stap naar je ideale badkamer. Heb je tijdens de renovatiewerken geen andere mogelijkheid meer om je te wassen? Dan voorziet Wouters een mobiele badkamer. Zo blijft je dagelijks verwenmoment op wieltjes lopen terwijl de werken vorderen.

Op het einde van je badkamerrenovatie kan je dan ook zorgeloos genieten en baden in luxe. Neem dat laatste gerust letterlijk. Wil jij je badkamer renoveren met Wouters? Stuur dan snel een mail naar info@groepwouters.be.