Waar een nieuwe badkamer kopen? Ontdek de troeven van Groep Wouters

Wil je graag nieuwe badkamer kopen, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Een badkamer is een kostelijke ingreep, waardoor de firma waarmee je samenwerkt erg belangrijk wordt. Bij de keuze van een nieuwe douche en keramische tegels doe je dus beter ook de nodige research naar een geschikte badkamerspecialist.

Ontdek alle troeven van badkamerspecialist Groep Wouters.

waar-badkamer-kopen-2

Alle troeven van Groep Wouters

1. Diverse badkamerstijlen in de aanbieding

In onze showroom vind je een waaier aan diverse stijlen. Hier kan je uitzoeken wat jouw voorkeur geniet. Of je nu kiest voor een moderne badkamer met zwarte kranen of liever opteert voor een landelijke badkamer met houten wastafel en zilveren kranen, Groep Wouters heeft voor elk wat wils!

Ons ruime gamma zorgt ervoor dat elke klant de badkamer kan bouwen die hij of zij mooi vindt, ongeacht prijsklasse of stijlvoorkeur. Nog onzeker over welke stijl bij je past?  Blader dan eens door ons gratis inspiratiemagazine

Inspiratiemagazine

UNIEKE GIDS MET

BADKAMERINSPIRATIE

badkamer-inspiratiegids-2

2. Verschillende materialen

badkamer-industriele-stijl-1
badkamer-ideeen-scandinavisch-1

Naast een brede keuze aan badkamerstijlen, hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan materialen, verkrijgbaar in diverse kleuren. Houten badkamermeubels, een glazen inloopdouche of marmeren tegels, alles is mogelijk! Groep Wouters dompelt je onder in een bad vol materialen en mogelijkheden. Klik hier om onze realisaties te bekijken.

3. Persoonlijke aanpak

nieuwe badkamer 4
Werkwijze

De aanschaf van een nieuwe badkamer kan een helse klus zijn. Er is zoveel om over na te denken: verwarming, waterleidingen, sanitair, verluchting, kranen, meubels en uiteraard allemaal volgens de correcte afmetingen. Onze badkamerspecialisten loodsen je stap voor stap door het hele ontwerpproces heen.Met onze kennis en expertise kies je gegarandeerd de juiste producten voor jouw droombadkamer! 

4. Virtual Reality

Wanneer je besluit om een nieuwe badkamer te plaatsen, is het vaak zoeken naar de juiste plek en grootte van nieuwe badkamermeubels. Naast persoonlijk advies biedt Groep Wouters je dan ook een volledig beeld van je badkamer, alvorens ze is gebouwd. Door middel van een VR-bril sta je in jouw nieuwe badkamer vóór de installateur aan de slag gaat! Op die manier weet je pas echt waar jij je aan kan verwachten.

badkamer-laten-ontwerpen-vr-bril-1

5. Mobiele badkamer

Wil je al jaren een nieuwe badkamer kopen, maar kijk je nu al op tegen het gemis van een warme douche tijdens de verbouwingen? Groep Wouters zorgt voor het nodige comfort. Met onze mobiele badkamer hoef jij je tanden niet te poetsen in de keuken en geniet je na een lange werkdag van een heerlijke douche.

6. Technieken voor in de badkamer

Ga je bouwen en heb je nog niet nagedacht over technieken zoals verwarming, airco of ventilatie? Of woon je net in een oud gebouw dat volledig aan renovatie toe is, en dus ook een nieuwe verwarming of airco kan gebruiken? Dan biedt Groep Wouters jou de oplossing! Wij bieden het hele HVAC -pakket (Heating, Ventilation and Air Conditioning) aan.

Verwarming

Voel je de rillingen al opkomen wanneer je denkt aan een nieuwe verwarming? Of weet je niet of je je vloer kan voorzien van vloerverwarming? Is de radiator aan vervanging toe? Gelukkig biedt Groep Wouters niet enkel sanitair en badkamermeubels aan, maar kunnen wij ook alle andere toebehoren, zoals leidingen en verwarming voorzien. 

Ventilatie

Bij de verbouwing van je badkamer of bij de bouw van een nieuwe woning is het belangrijk om ook na te denken over ventilatie en verluchting. Een hoge luchtvochtigheid is de ideale biotoop voor schimmels. Hierdoor kunnen reuma en astma de kop opsteken. Bij een nieuwe badkamer hoort dus ook degelijke ventilatie!

Airco

Niet enkel de juiste verwarming is een must, maar ook airco valt te overwegen, wanneer je jouw nieuwe badkamer ontwerpt. Groep Wouters beschikt over een uitgebreid assortiment aan airco’s. Stuk voor stuk van hoge kwaliteiten binnen een betaalbare prijsklasse. Breekt het zweet je al uit als je denkt aan de installatie? Gelukkig heeft  Groep Wouters de beste installateurs, zodat je zorgeloos kan genieten van je aankoop.

Sanitair

Last but not least staat Groep Wouters natuurlijk bekend om zijn sanitair: een badkuip, een regendouche, een toilet en kranen vind je allemaal bij ons. Het sanitair wordt het pronkstuk van je badkamer. Met Groep Wouters ga je voor een volledige badkamerrenovatie; van sanitair tot accessoires,van badkamermeubels tot 0leidingen.

7. Inclusief montage

Een badkamer kiezen is één ding, maar ze installeren is iets totaal anders. Buizen moeten correct aangesloten worden, de aansluitingen van het sanitair moet passen en ook de badkamermeubels moeten in het interieur worden geplaatst . Daarom worden de badkamers van Groep Wouters geplaatst door een gespecialiseerde installateur. Zo kan je zorgeloos genieten van een je nieuwe badkamer in al haar facetten.

Een badkamer op jouw maat? De deuren van Groep Wouters staan voor je open!

Helemaal klaar om een nieuwe badkamer aan te schaffen? Maak dan snel een afspraak met onze specialisten of kom langs in onze toonzaal

badkamer renovatie prijs 2

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips