Complete badkamer kopen inclusief montage?
Kies voor badkamerspecialist Groep Wouters

Wil je al jaren een complete badkamer kopen inclusief montage? Droom je van een vrijstaand bad, een inloopdouche met keramische tegels en een dubbele wastafel met marmeren tafelblad? Voor je droombadkamer met luxe uitstraling kan je terecht bij badkamerspecialist Groep Wouters.

Complete-badkamer-kopen-inclusief-montage(1)

Nieuwe badkamer inclusief montage

Eenmaal de keuze gemaakt is om jouw oude badkamer te renoveren, blijkt de montage toch heel wat ingewikkelder dan gedacht. Zelfs een echte doe-het-zelver heeft deskundig advies nodig om zo’n badkamer te installeren. Waterleidingen en sanitair moeten correct aangesloten worden, badkamermeubels moeten passen en andere diverse factoren moeten volledig in orde zijn, zodat je in al je gemakken voorzien bent.

badkamer renovatie prijs 2
waar-badkamer-kopen-2

Klinkt als een hele klus, niet? De specialisten van Groep Wouters maken het je een stuk eenvoudiger, aangezien de montage een deel uitmaakt van onze service. Toch klinkt een badkamer laten plaatsen voor velen als een kostelijke grap, waarbij je jouw badkamer ook een tijdje zal moeten missen. Gelukkig biedt Groep Wouters een oplossing voor dat laatste probleem! Wanneer je een complete badkamer laat installeren, kan je tijdelijk een mobiele badkamer huren. Zo zal je je warme douche in de ochtend niet moeten missen tijdens de renovatie.

Badkamerontwerp 

Een nieuwe badkamer kopen doe je niet zonder nadenken. Wil ik een moderne badkamer? Of vind ik een landelijke badkamer mooier? Wil ik vloerverwarming of is dit overbodige luxe? Ga ik voor een hangend toilet? En kies ik voor zwarte of gouden kranen? 

Een complete badkamer samenstellen is duidelijk heel wat meer werk dan gedacht. Weet je met jezelf geen raad en heb je hulp nodig bij de materiaal-, kleur- en stijlkeuze? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Zo heb je in no time de toekomstige badkamer waar je al jaren naar verlangt. Kan je niet wachten? Download dan nu al ons badkamermagazine voor extra inspiratie!

Inspiratiemagazine

UNIEKE GIDS MET

BADKAMERINSPIRATIE

badkamer-inspiratiegids-2

Persoonlijke aanpak

Een badkamer installeren gaat niet altijd zonder slag of stoot. Kleine ongemakken kunnen om de hoek komen kijken, waardoor jouw verbouwingen vertraging oplopen. Daarom biedt Groep Wouters je een volledige service, van ontwerp tot en met montage. Zo kan een lek in jouw leidingen je nieuwe badkamer niet verpesten.

badkamer-ideeen-scandinavisch-1
nieuwe badkamer kopen

Totaalpakket

Tijdens jouw keuze voor een complete badkamer inclusief montage is het niet enkel belangrijk om na te denken over de keuze van tegels of het sanitair. Je maakt je badkamer compleet door stil te staan bij de keuze van je verwarming, airco of ventilatie. Niemand wil vocht in zijn of haar badkamerwanden of andere problemen die kunnen opduiken door een te hoge luchtvochtigheid. Daarom adviseren de badkamerspecialisten van Groep Wouters niet enkel over welke douchewand geschikt is, maar ook over het hele HVAC (heating, ventilation and airconditioning) pakket.

badkamer-ideeen-modern--2

Klaar voor een complete badkamer die aan al jouw wensen voldoet? Maak dan nu een afspraak online en ontwerp de badkamer van je dromen!

Ontdek de complete badkamers van Groep Wouters

Word je al warm bij de gedachte aan een nieuwe badkamer? Wil je graag een badkamer die van A tot Z in orde is? Kies dan voor badkamerspecialist Groep Wouters. Maak snel een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips