Sanitaire installatie bij nieuwbouw

Bij een nieuwbouwproject moet je oneindig veel keuzes maken. Het is dan ook niet altijd even eenvoudig om je definitieve badkamerinterieur te visualiseren. Bovendien zijn er tal van keuzemogelijkheden als het gaat over je sanitaire installatie. Zo kan je badkamer sanitair installeren, een inloopdouche plaatsen of kiezen voor een douchecabine. Deze keuze zorgt voor een totaal ander uitzicht van je badkamer. Badkamerspecialist Wouters weet als geen ander je grenzeloos te inspireren. Enkel zo kom je tot de badkamer van je dromen in je nieuwbouwwoning.

Keuze van je sanitaire installatie bij nieuwbouw

Een degelijk bad of douche vormt het hart van de badkamer. Het is dan ook geen verrassing dat er allerlei mogelijkheden zijn om die badkamer zo optimaal mogelijk te benutten. Je laat je in je keuze van je sanitaire installatie dus best adviseren door een echte expert. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijke materialen en uitvoeringen. Wouters doet meer dan enkel het sanitair plaatsen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om de beschikbare ruimte in je badkamer zo optimaal mogelijk te gebruiken. Dankzij een slimme keuze van sanitair en verwarming kan je lekker herbronnen na een vermoeiende dag. Je merkt, Wouters helpt je graag in de keuze van je sanitaire installatie. Het gaat dan ook over meer dan alleen een badkamer plaatsen. Je verwarmingsinstallatie behoort uiteraard tot de volwaardige sanitaire installatie van je huis. En ja, ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

nieuwe badkamer waar op letten 4

Zorgeloze plaatsing van je sanitaire installatie

Nadat we je keuzes hebben gevisualiseerd in een plan, werkt onze eigen loodgieter bij nieuwbouwprojecten in twee grote stappen.

Bij een eerste bezoek worden de sanitaire leidingen gelegd. Zo krijgt de sanitaire installatie zijn definitieve plaats in de badkamer. Na de tegelwerken worden dan alle sanitaire toestellen geplaatst zoals voorzien op het plan. Een badkuip of douchecabine plaatsen zorgt meestal voor een grote visuele stap in de goede richting. Nog snel een wastafel plaatsen of een hangtoilet en de badkamer valt in z’n finale plooi.

sanitaire installatie

Wouters, je expert in sanitaire installatie

Wouters is meer dan een gewoon loodgietersbedrijf. Van waterleiding tot badkamer, dankzij Wouters kan je rekenen op een kwalitatieve sanitaire installatie. Wij treden op als echte partner en ontzorgen je tijdens het hele traject. Dankzij een geïntegreerde totaalaanpak weten wij jouw wensen te vertalen in het realiseren van je badkamerdromen. Zo combineren we sanitaire techniek met esthetiek en deskundig advies.

We verzorgen de volledige sanitaire installatie van je huis of appartement. Een sanitaire installatie kiezen wordt makkelijk dankzij onze geselecteerde kwaliteitsmerken. Kom ze ontdekken in onze toonzaal! Nog vragen? Stuur dan snel een mailtje naar info@groepwouters.be.