Airco kopen? 5 redenen om te kiezen voor de kwaliteit van Groep Wouters!

Een airco is tegenwoordig geen overbodige luxe meer, maar een echte must have. De hete zomers zorgen voor dagen vol puffen en zweten, tot grote ergernis van veel mensen. Gelukkig biedt Groep Wouters de oplossing: een spiksplinternieuwe airco. Of je nu gaat voor een basic vaste airco of een compacte mobiele airco uitgerust met de laatste technologische snufjes, Groep Wouters biedt voor elk wat wils.

In dit artikel zetten we op een rijtje waarom Groep Wouters dé keuze is als je klaar bent voor een koele zomer.

#1 Ruim assortiment vaste en mobiele airco’s

Groep Wouters bezit over een ruim assortiment airco’s. Van vaste airco’s tot mobiele airco’s, we hebben voor elk wat wils. De meeste vaste airco’s zijn split airco’s, die zoals een warmtepomp de warme lucht van binnen opnemen en die buiten weer afgeven. Een split airco bestaat uit één buitenunit en meerdere binnenunits. Het lawaaierige deel van de airco wordt in de buitenunit geplaatst, zodat je binnen kan genieten van een koele, stille werking.

Heb je graag een airco met wat extra functies? Tegenwoordig wordt een airco niet enkel gekocht om de ruimte te verkoelen tijdens de warme zomermaanden, maar ook om te verwarmen in de winter. Veel soorten airco’s beschikken dus ook over een verwarmingsfunctie, wat de investering enkel interessanter maakt.

Benieuwd welk type airco past bij jouw noden en wensen?

Maak een afspraak bij de experten van Groep Wouters.

#2 Maak een afspraak bij de experten van Groep Wouters.

Airconditioning kopen lijkt simpeler dan het is. Je moet namelijk beslissen of je gaat voor een draagbare of vaste airconditioning en een keuze maken tussen de verschillende modellen. Om zeker te zijn van je keuze begeleiden de experten van Groep Wouters tijdens het hele keuzeproces, waarbij richtprijzen, merken en producten vergeleken worden.

#3 Airco kopen inclusief montage

Je airco laten plaatsen kost vaak wat extra werkuren, waardoor de kosten van je airconditioning al snel hoog oplopen. Bij Groep Wouters zijn alle prijzen inclusief montage, waardoor je jezelf geen zorgen moeten maken over onnodige problemen of de installatie van de toestellen. Echte vakmannen nemen de plaatsing onder handen. Jij moet nadien enkel nog de afstandsbediening bedienen.

#4 Deskundig advies

Groep Wouters heeft ondertussen al meer dan tien jaar ervaring op de teller. We zijn dus een echte specialist in ons vakgebied. Heb je vragen over je draagbare airconditioner, de stille werking ervan of het koelvermogen? Wij staan je graag bij met deskundig advies en voorzien een antwoord op al je vragen.

Sta je nu al te popelen om je vragen te stellen?

Maak dan snel een afspraak via onze website. 

#5 Airco kopen? Altijd de beste kwaliteit

Een airco kopen bij Groep Wouters is niet zomaar wat verkoeling opzoeken, het is aandachtig op zoek gaan naar de beste airco van de beste kwaliteit. Groep Wouters verzekert je een zomer zorgeloos koelen en een winter met een heerlijke verwarming. De aircosystemen van Groep Wouters zijn zo gebouwd dat zelfs grote ruimtes en kantoren de nodige verkoeling krijgen, zodat jij en je collega’s in aangename temperaturen kunnen werken.

Wil jij jezelf of je collega’s trakteren op een fijne werkomgeving?

Maak dan snel een afspraak online en voorzie je vandaag nog van de perfecte airconditioning.