Op zoek naar een badkamerspecialist?

Gevonden! Welkom bij Wouters. Ben jij van plan om je badkamer onder handen te nemen? Of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en moet er nog een badkamer gekozen worden? Dan ben je bij badkamerspecialist Wouters aan het juiste adres. We helpen je graag verder met het ontwerp en de plaatsing van je nieuwe badkamer.

Wie is badkamerspecialist Wouters?

Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller mogen wij onszelf een heuse badkamerspecialist noemen. Wij blinken niet alleen uit in badkamers van A tot Z, maar ook in installatietechniekenverwarming en sanitairOns doel? Jouw badkamerdroom realiseren met kwaliteitsvol, ecologisch maatwerk. Het team van Wouters bestaat trouwens uit eigen specialisten. Jij ziet dus steeds dezelfde gezichten en hebt maar één aanspreekpunt van ontwerp tot oplevering. Van een win-winsituatie gesproken!

Een badkamerspecialist staat voor kwaliteit

Doorheen het traject van een nieuwe badkamer mag je vooral de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Daarom is samenwerken met een badkamerspecialist geen onnodige luxe. Wij weten maar al te goed welke materialen hoogwaardig zijn waardoor jij er jarenlang van kan genieten. Allereerst luisteren we naar de wensen en noden van jouw gezin. Daarna maken we een 3D-ontwerp op. Om het helemaal af te maken, kan jij al een keer virtueel rondwandelen in jouw nieuwe badkamer met behulp van een VR-bril. Wist je trouwens dat geen wens ons te ver is? Wij bouwen jouw badkamer op maat. Van toilet tot douchebak, van badkamermeubel tot wastafel, badkamerspecialist Wouters neemt alles uit je handen. Jouw taak? Gewoon genieten van je nieuwe badkamer.

Badkamers

Alles onder één dak bij badkamerspecialist Wouters

In onze showroom wandel je tussen diverse badkameropstellingen en doe je gegarandeerd inspiratie op. Bovendien staan onze badkamerspecialisten er klaar om je vragen te beantwoorden. Je vindt er ook een ruim gamma aan badkamer sanitair waardoor je met een totaalplaatje weer naar huis kan vertrekken.

Wat we ook zeker nog willen vermelden, is dat onze experts geregeld opleidingen volgen om weer helemaal mee te zijn met de nieuwste trends en technieken. Een badkamer van Wouters wordt dus gegarandeerd een pareltje.

Jouw badkamerspecialist? Dat is Wouters!

Heb je nog vragen of wens je meer informatie over jouw droombadkamer? Maak dan snel een afspraak bij badkamerspecialist Wouters. Hoe? Stuur gewoon een mailtje naar info@groepwouters.be en we volgen het op. Kom ook zeker een keer langs in onze showroom en ontdek er diverse badkamermogelijkheden. Je doet er vast inspiratie op. Tot snel!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500