Zet je verwarmingsketel centraal

Iedereen heeft het graag lekker warm wanneer hij in huis rondloopt. Je staat er niet altijd bij stil, maar je verwarmingsketel is een essentieel onderdeel van je dagelijks comfort. Een oude verwarmingsketel vervangen of nieuwe kopen is dan ook niet iets om over een nacht ijs te gaan. Laat je adviseren en begeleiden door een expert ter zake, een expert zoals Wouters.

Een duurzame verwarmingsketel, een brandende kwestie

Je verwarming zorgt voor meer dan 70% van de kosten op je energiefactuur. We hoeven je dan ook niet te vertellen dat je er alle belang bij hebt om een efficiënte verwarmingsketel te kiezen. Op die manier spaar je handenvol geld uit. Wil je weten welke soorten verwarming er zijn op de markt? Op basis van je beschikbare budget adviseert elke verwarmingsexpert bij Wouters jou met raad en daad. Zo ben je zeker dat je de juiste verwarmingsketel kiest die past bij je gezin, je levensstijl én je huis.

verwarmingsketel-vervangen-1

Bovendien hou je best rekening met het periodieke onderhoud. Hoe vaak een verwarmingsketel onderhoud nodig heeft, hangt namelijk af van het type brandstof.

In elk huis staat de verwarmingsketel centraal

Laat je centrale verwarming plaatsen? Dan staat er één verwarmingsketel die alle warmte produceert. Die moet je natuurlijk nog voelen in je huis. Naast het type verwarmingsketel moet je daarom nog een keuze maken in verwarmingstoestellen. Vloerverwarming of radiatoren? Wouters helpt je kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke, witte radiator. Daarnaast kan je opteren voor vloerverwarming. Dergelijke installatie is meestal iets duurder, maar zorgt voor minder energieverbruik. Jouw wensen staan uiteraard centraal, Wouters adviseert je met plezier. Elke installatie heeft bovendien z’n eigen werkwijze, verbruik en kostprijs. Laat het vergelijken beginnen! Of je laat het gewoon aan ons over natuurlijk.

verwarmingsketel

Wouters draagt elke verwarmingsketel een warm hart toe

Bij de vernieuwing van je verwarmingsketel en de installatie van een energiezuinige ketel heeft elke verwarmingsinstallateur van Wouters aandacht voor de generatie van morgen. In samenspraak en op basis van je budget zoeken we naar de meest verbruiksvriendelijke verwarmingsketel voor je woning. Efficiëntie en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. Wouters doet namelijk graag zijn ecologische duit in het zakje.

Bovendien houden we de vinger aan de pols en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Op die manier maken we onze expertise tastbaar en zoeken we naar een maximale vergroting van jouw comfort. Graag gedaan. Nog informatie nodig of nog extra vragen over verwarmingsketels? Stuur een mailtje naar info@groepwouters.be. We helpen je graag verder.