Sanitair bij renovatie

De badkamer is zonder twijfel één van de belangrijkste en meest gebruikte ruimtes in een woning. Je sanitair kan daardoor na enkele jaren echt versleten zijn. Bovendien wordt elke nieuwe badkamer de dag van vandaag een echte plaats om tot rust te komen. Heb jij nog gewoon een functionele badkamer? Dan wordt het misschien tijd om te veranderen. Meer en meer mensen kiezen namelijk voor een moderne badkamer met aangepast sanitair. Het aantal badkamerrenovaties zit dan ook sterk in de lift. Start jij binnenkort met een totale badkamerrenovatie?

Modern sanitair is meer dan een inloopdouche

In elke moderne badkamer vind je wel een nieuwe inloopdouche. Een badkamer laten renoveren is nochtans meer dan enkel het sanitair vernieuwen. Je badkamer inrichten zorgt namelijk voor een nieuwe oase van rust met een strak karakter. Een vrijstaand bad met een speciale kraan kan bijvoorbeeld een opvallende blikvanger zijn. Bij de start van de renovatiewerken kunnen we zoiets perfect inplannen en kunnen we indien nodig zelfs je sanitaire leidingen vernieuwen. Ben je eerder op zoek naar een sanitaire installatie voor nieuwbouw? Maak een afspraak met Wouters.

Sanitair bij renovatie

Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor zwevende meubels en sanitair. Je wint er uiteraard weinig plaats mee, maar je badkamer oogt wel langer en breder. Je badkamer renoveren zorgt op die manier voor extra ruimtegevoel, zonder kappen of breken.

Laat je sanitair renoveren door een specialist

Wil je écht alle ruimte in je badkamer benutten? Kies dan voor het maatwerk van een badkamerspecialist zoals Wouters. Wouters helpt je met al je grote ideeën. Op basis van je wensen, bezorgen wij je tonnen advies. We begeleiden je in je zoektocht naar het ideale sanitair en geven je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden aan de hand van de badkameropstellingen in onze toonzaal. Zo wordt je nieuwe badkamer écht tastbaar. Daarna bekijken we de technische kant van de volledige badkamerrenovatie. Moeten we je leidingen vernieuwen? Een muur uitbreken? Meer licht in je badkamer krijgen? Ook hier weten onze specialisten raad. Onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers zijn jouw grootste garantie op een succesvolle renovatie van al je sanitair in huis.

Sanitair bij renovatie

Je sanitair en verwarming is in goede handen

Bij de renovatie van je bestaande badkamer helpen we je met het allerbeste advies voor de vernieuwing van het sanitair én de renovatie van de oude badkamer. Ook hier garanderen we een badkamerrenovatie van A tot Z: van afbraak van het verouderde sanitair tot het plaatsen, afwerken en opleveren van je nieuwe droombadkamer. Bij Wouters sluit alles naadloos aan. Van je leidingen tot het kleinste detail van je nieuwe badkamer.

Wij werken trouwens uitsluitend met de beste geselecteerde materialen die bovendien duurzaam zijn. Zo doorstaat jouw badkamer de tand des tijds en moet je niet om de haverklap je badkamer laten renoveren. Benieuwd naar onze inspirerende toonzaal? Kom langs of maak nu een afspraak via info@groepwouters.be. Zo krijgt jouw badkamerrenovatie alle aandacht die het verdient.