Geniet van koele lucht met airco 

Nu hittegolven steeds meer voorkomen, loont het om te investeren in een airco. Zo kom je steevast thuis op een koele plek en kan je optimaal van de zomer genieten, zonder zweten en puffen. Wil jij jouw woning voorzien van een airco die bij jou en je levensstijl past? Dan moet je bij de coole experts van Wouters zijn!

Op zoek naar de beste airco voor jouw noden

Het aanbod aan airco’s is zo groot dat je er haast in kan verdwalen. Onze experts bij Wouters zijn echter heel goed thuis in de verschillende soorten airco’s. Zij helpen jou graag in jouw zoektocht naar de perfecte airco met hun deskundig advies!

Met steeds hoger wordende temperaturen is airconditioning absoluut geen overbodige luxe meer. Airco’s zijn ook al lang niet meer wat ze tien jaar geleden waren. Tegenwoordig zijn ze voorzien van tal van hoogtechnologische snufjes om jou het comfort te brengen dat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan airco’s met luchtzuiverende functies, ideaal voor wie allergieën heeft!

Hou jij het liever bij de basics? Geen probleem, onze experts luisteren nauwgezet naar jouw wensen en selecteren een airco die aan jouw eisen voldoet.
luxe badkamers 3

Airco's koelen niet alleen, maar verwarmen ook 

Airco’s zijn vooral bekend (en bemind) voor hun capaciteit om jouw bloedhete slaapkamer om te toveren tot een koele ruimte voor optimaal slaapcomfort. Maar ook in de koudere maanden kunnen ze zorgen voor een aangenaam klimaat in je woning. Sommige airco’s zijn namelijk voorzien van de mogelijkheid om de beschikbare energie in een ruimte om te zetten in warmte en kunnen dus net zo goed als verwarming dienen! Twee vliegen in één klap dus.

Wouters: expert in de selectie en installatie van airco’s

Met meer dan tien jaar ervaring zijn we bij Wouters experten in het selecteren en installeren van airco’s. Hierbij kiezen we steeds ook voor energie-efficiëntie en houden we rekening met jouw wensen en de mogelijkheden die jouw woning biedt.

Of je nu een airco zoekt voor een kleine ruimte of je volledige huis, wij helpen jou de juiste keuze maken! Bij Wouters word je geholpen door een gecertificeerde koelinstallateur die zorgt dat jouw airco in alle veiligheid geïnstalleerd wordt. Ook voor het onderhoud van jouw airco kan je op Wouters rekenen. 

Wil je graag met onze experts samenzitten voor de keuze en installatie van jouw airco? Of zit je nog met vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken op 015 65 62 47 of gewoon mailen naar info@groepwouters.be.