Nieuwe badkamer prijs bij Groep Wouters

Droom je van een nieuwe badkamer, maar weet je niet welk budget je daarvoor aan de kant moet houden?

Zie je in je dromen al keramische tegels tegen je marmeren wastafel of in je nieuwe douche, maar weet je niet hoe een badkamer verbouwen in zijn werk gaat?

Ontdek hier de prijs van een nieuwe badkamer en de verschillende prijsklassen voor badkamers. Badkamerspecialist Groep Wouters zorgt voor een stijlvolle badkamer voor elk budget

Nieuwe-badkamer-prijs-1

Prijzen

Volgens dit artikel bedraagt de gemiddelde totale kostprijs van een nieuwe badkamer tussen de € 3 500 en de € 30 000. Die prijs is natuurlijk afhankelijk van onder andere de gekozen materialen en het gewenste luxeniveau. Wil je weten wat het uiteindelijke prijskaartje van jouw badkamer zal zijn? Vraag dan vrijblijvende prijsvoorstellen aan. 

Je zal altijd een schatting krijgen van het prijskaartje, aangezien de exacte prijzen afhangen van kleine details. De prijs van jouw badkamer wordt vooral bepaald door het luxeniveau. Daarbij onderscheiden we drie niveaus: de basic badkamer, de gemiddelde badkamer en de luxe badkamer.

Basic badkamer

Scandinavisch
Landelijk

Staat er een kleine badkamerrenovatie op de planning, dan zal de gemiddelde prijs van je badkamerrenovatie aan de lage kant zijn. Gemiddeld zullen de kosten van de badkamerrenovatie tussen de € 5 000 en de € 10 000 liggen. Ideaal voor een standaard ligbad of een kleine wastafel!

Gemiddelde badkamer

Scandinavisch
Modern

Droom je van een vrijstaand bad, een nieuwe vloer of een inloopdouche maar hoef je niet meteen de duurste materialen of de meest hoogtechnologische snufjes? Verkies je een goedkoper alternatief boven het allerhoogste comfort? Dan valt je badkamer binnen de gemiddelde badkamer-prijs. De gemiddelde prijs voor zo’n badkamer ligt tussen de € 7 500 en de € 20 000.

Wil jij weten wat er voor jouw budget mogelijk is? Maak een afspraak bij de experten van Groep Wouters en samen kijken we hoe we met jouw budget de mooiste badkamer kunnen maken!

Luxe badkamer

badkamer-ideeen-scandinavisch-1
luxe-badkamer-ideeen-2

Zie je jezelf al wegdromen in een grote inloopdouche met gouden kranen, of wacht je al jaren op die keramische wandtegels? Is een marmeren tafelblad op je wastafel echt iets voor jou? Dan wil jij een echte luxe badkamer. Bij deze volledige badkamerrenovatie hoort er natuurlijk ook een aangepast prijskaartje. De gemiddelde kosten van zulke  badkamers bedragen tussen de € 20 000 en de € 35 000.

Zijn luxe badkamers helemaal jouw ding? Maak dan zeker een afspraak bij Groep Wouters, want wij hebben de juiste expertise in het creëren van de luxe badkamers van jouw dromen.

Inspiratiemagazine

UNIEKE GIDS MET

BADKAMERINSPIRATIE

badkamer-inspiratiegids-2

Groep Wouters, dat is kiezen voor

… Badkamers van A tot Z

Droom je al jaren van een grote inloopdouche of dubbele wastafel? Groep Wouters biedt jou het volledige pakket. Van leidingen, sanitair en vloerverwarming tot warmtepompen en ventilatiesystemen: Groep Wouters bouwt jouw badkamer om om jouw wensen te vervullen, zodat je zorgeloos in je nieuwe badkamer zal kunnen vertoeven.

totale badkamerrenovatie
design-badkamer-voorbeeld-2

… Badkamers, verwarming en ventilatie

Naast een stijlvolle badkamer mag je ook de verwarming en ventilatie niet uit het oog verliezen. Een aangenaam binnenklimaat is namelijk net zo belangrijk voor een thuisgevoel als de meubels en accessoires. Verder is een degelijk ventilatiesysteem noodzakelijk om de luchtvochtigheidsgraad op peil te houden. Zo voorkom je schimmels en andere vochtproblemen en kan je ook de kansen op reuma drastisch verlagen. 

… Een totaal-aanpak

Van ontwerp tot uitvoering, Groep Wouters biedt je steeds het totaalpakket. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer of een volledige badkamerrenovatie, ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kan je zonder zorgen uitkijken naar de badkamer van jouw dromen.

Aangezien een complete badkamerrenovatie een helse klus is, wil je dat de service perfect is en dat het volledige traject vlot verloopt. Er moet nagedacht worden over de juiste kleurkeuzes, materialen en heel wat andere details. Het team van Groep Wouters laat je zeker niet aan je lot over. Gedurende de hele renovatie, inclusief montage, staan wij klaar om jouw vragen te beantwoorden, zodat je de juiste keuzes maakt die leiden tot een prachtige badkamer. Loopt er iets mis? Dan kan je erop rekenen dat ons team er als de kippen bij is om het probleem op te lossen.

Ben je een eeuwige twijfelaar en blijf je je zorgen maken over de keuze van je badkamermeubels? Dan biedt Groep Wouters jou de kans tot een sneak peek met Virtual Reality. Zo kan je met je eigen ogen zien of het totaalplaatje er goed zal uitzien.

badkamer-laten-ontwerpen-vr-bril-1

Bekijk je ontwerp in Virtual Reality

Heb je nood aan voldoende ruimte? Of ben je bang dat je nieuwe bad zal vloeken met je wastafel? Via Virtual Reality zorgt Groep Wouters ervoor dat je je badkamer in 3D te zien krijgt. Zo krijg je een badkamer op maat die voldoet aan je persoonlijke wensen en heb je een realistisch beeld van je ontwerp. 

… Badkamer op maat

Wil je je badkamer volledig renoveren, zodat hij ingericht is naar je eigen voorkeur? Groep Wouters biedt je die mogelijkheid. Verschillende badkamerspecialisten gaan aan de slag met jouw noden en wensen om een badkamer op maat uit te stippelen. Om je een haalbaar aanbod te doen, is het belangrijk om na te denken over jouw budget en of je een voorkeur hebt voor bepaalde materialen. Bovendien kijken we ook naar de huidige staat van jouw badkamer.

Bij de samenstelling van een nieuwe badkamer is het niet enkel belangrijk om na te denken over bijvoorbeeld natuurstenen of keramische badkamertegels, maar ook over gebruiksgemak. Of je nu gaat voor een basic of een luxe badkamer, onderhoudsvriendelijke materialen zijn altijd de beste optie. Ook extra stopcontacten, led verlichting en andere praktische zaken zoals opbergruimte worden best in overweging genomen. Als je kiest voor een nieuwe badkamer moet je dus niet enkel over het esthetische aspect nadenken, maar ook over de praktische kant van het verhaal.

… Nieuwe badkamers inclusief montage

Klaar voor een nieuwe badkamer, maar schrikt de installatie ervan je af? Het badkamerrenovatie-team van Groep Wouters zorgt voor alles, inclusief montage. Zo ben je zeker van een correcte uitvoering. Een lokale vakman past zich aan jouw agenda aan en installeert al je sanitair met oog voor afwerking. Zo kom je thuis in een mooie badkamer, waar doe-het-zelvers niet tegenop kunnen! 

Waar je je moet wassen tijdens die renovatie? Groep Wouters biedt mobiele badkamers aan tijdens de volledige verbouwing, zodat je elke dag fris gewassen naar het werk kan vertrekken.  

Vrouw in bad

Badkamer renoveren aan een verlaagd btw-tarief!

Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan kan je je standaard douchecabine, je wastafel en het andere sanitair laten vervangen aan het verlaagde btw-tarief dat de Vlaamse Overheid aanbiedt. Via premies proberen ze eenvoudige badkamerrenovaties te promoten. Check dus snel de site van Badkamer Advies voor de beste deal.  

Helemaal overtuigd? Maak dan snel een afspraak en start aan de badkamer van je dromen!

Wouters, dé specialist in nieuwe badkamers

Waarom zou je kiezen voor Wouters? Simpelweg omdat zij jou laten genieten op maat. Bovendien staan wij in voor alles: sanitair - verwarming - elektriciteit en ventilatie.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips