Wat is de prijs van een luxe badkamer?

Wil je graag extra luxe ervaren in jouw nieuwe badkamer? Dan informeer je je best over de prijs van zo’n luxe badkamers. Ontdek hier hoeveel je betaalt voor een luxe badkamer bij Groep Wouters en wat er in de prijs inbegrepen is.

luxe-badkamer-prijs-3

Een luxe badkamer, hoe ziet dat eruit?

Als je kiest voor een luxe badkamer, kies je voor de meest kwalitatief hoogstaande materialen die volledig aansluiten bij wat jij wil. Je kiest voor stijl, comfort én kwaliteit. Een luxe badkamer is een echte beleving.

Je selecteert alle elementen die jou het gevoel geeft dat je in een wellness vertoeft. Een badkamer waar je na een lange dag werken helemaal tot rust komt en waar je in het weekend op je gemak kan relaxen. 

luxe-badkamer-ideeen-2
luxe-badkamer-2
luxe-badkamer-3

Hoe ziet zo’n luxe badkamer er voor jou uit? Wil je graag keramische tegels, een inloopdouche, gouden kranen en in- of opgebouwde wastafels? Of heb je iets helemaal anders voor ogen? We horen graag al je ideeën! 

Een badkamer om ‘U’ tegen te zeggen? Die vind je bij Groep Wouters. Maak een online afspraak en wie weet kan jij binnen enkele weken jouw nieuwe badkamer bewonderen met onze VR-bril.

Hoeveel kost zo’n luxe badkamer?

Als je kiest voor een nieuwe badkamer, weet je graag hoeveel geld je daarvoor zal betalen. Bij een luxe badkamer staat comfort centraal. Om dat comfort te bekomen, selecteren wij voor jou de meest kwalitatief hoogstaande materialen en zorgen we dat jouw badkamer tot in de puntjes in orde is.

Uiteraard hangt daar ook wel een prijskaartje aan. Wil jij een badkamer met  keramische tegels, een grote inloopdouche met thermostatische kraan of een luxe ligbad? Dan reken je best een budget tussen de € 25 000 en € 45 000. Ga je voor het uiterste luxeniveau? Dan kan het zijn dat de prijs van jouw luxe badkamer hier net buiten valt.

Hoeveel je uiteindelijk zal betalen, hangt af van specifieke keuzes die je maakt. Heb je al een idee in je hoofd en wil je weten hoeveel je daarvoor zal betalen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij een van onze experten.

Wat zit er inbegrepen in de prijs van een luxe badkamer?

Met de prijs van een luxe badkamer alleen weet je niet veel. Het is veel belangrijker om Bij Groep Wouters krijg je namelijk de volledige service: van aankoop tot installatie. Bovendien maken wij jouw luxe badkamer volledig op maat!

nieuwe badkamer waar op letten 4

Een luxe badkamer op maat

Bij ons geen massaproducten. Wij maken jouw luxe badkamer volledig op maat. Zo creëren we een badkamer waarin jij je helemaal thuis voelt! Elk detail stemmen we af op jouw wensen, zonder dat jij een vinger moet opheffen.

Wil je jouw op maat gemaakte badkamer al eens zien voordat we hem installeren? Geen probleem! Met ons VR-bril kunnen we jou een virtuele preview bieden. Zo ben je er zeker van dat alles eruit ziet zoals jij wil.

Persoonlijk traject met badkamerspecialisten

Een luxe badkamer moet er perfect uitzien, alles moet kloppen. Daar komt soms wel wat keuzestress bij kijken. Bij ons hoef je deze keuzes niet alleen te maken en staan we je bij met deskundig advies. 

De badkamerspecialisten van Groep Wouters begeleiden je tijdens je hele keuzeproces. Van materiaalkeuze tot advies over leidingen en radiatoren, ze bouwen samen met jou je luxe badkamer om tot een echte droombadkamer, volledig aangepast aan je eigen voorkeur.

Luxe badkamer inclusief montage

In een luxe badkamer moet alles kloppen en naadloos op elkaar aansluiten. Dat wil zeggen dat de installateurs echte vakmannen moeten zijn. Bij Groep Wouters vind je die, zonder dat je daar meer voor betaalt; de installatie van jouw luxe badkamer zit namelijk inbegrepen in de prijs!

Niet alleen voor je sanitair maar ook voor jouw verwarming en ventilatie kan je op Groep Wouters rekenen. Je hoeft dus geen drie verschillende firma’s aan te stellen voor de volledige installatie en aankoop van jouw badkamer. Groep Wouters doet het allemaal. Dat zal je heel wat kopzorgen besparen.


Klaar voor een luxe badkamer met natuurstenen tegels en een splinternieuwe douche? Maak dan snel een afspraak online en ga voor de luxe badkamer waar je altijd van hebt gedroomd.

badkamer-ideeen-scandinavisch-1

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips