Een badkamer kopen en laten installeren: het hele proces van A tot Z

Een nieuwe badkamer kopen en laten installeren is een heel proces. Het materiaal van je badkamertegels, de kleur van je accessoires en de stijl van je bad of inloopdouche, stuk voor stuk geven ze karakter aan je badkamer. Omdat een badkamer kiezen niet zo eenvoudig is als het lijkt, helpen de experten van Groep Wouters je tijdens het hele proces: van inspiratie tot plaatsing. Je staat er dus niet alleen voor!

Inspiratiemagazine

UNIEKE GIDS MET

BADKAMERINSPIRATIE

badkamer-inspiratiegids-2

Stap 1: inspiratie

Voordat je gaat shoppen voor sanitair en accessoires is het belangrijk om eerst wat inspiratie op te doen. Welke badkamerstijl krijgt je voorkeur? Vind je een witte badkamer wel rustgevend of waag je jezelf liever aan een stoere, donkere badkamer? Kies je voor felgekleurde accessoires of ga je voor gekleurde muren? 

Er zijn heel wat dingen die je eerst moet onderzoeken alvorens je aan jouw nieuwe badkamer kan beginnen. Weet je niet waar te beginnen met zoeken? Een bezoekje aan Pinterest zal. Uiteraard kunnen ook de experten van Groep Wouters je helpen in je zoektocht naar inspiratie!

nieuwe-badkamer-prijs-2
luxe-badkamer-ideeen-2
luxe-badkamer-kopen-3
luxe-badkamer-2

Stap 2: bepaal je budget

Een badkamer renoveren is een investering. Afhankelijk van het gewenste luxeniveau, de grootte van je badkamer en je eigen wensen kom je al snel uit op een kostenplaatje tussen de € 5 000 en de € 45 000. Daarom is het belangrijk om op voorhand al een budget in te stellen. 

Niet zeker hoe je zo’n budget moet bepalen en waar je rekening mee moet houden? De specifieke prijs van jouw badkamer zal al snel duidelijk worden na een persoonlijk gesprek met onze experten.Wil je nu al een beter beeld van de exacte prijzen van jouw nieuwe badkamer? Dan kan je vrijblijvend offertes opvragen. 

Eens je je budget heb bepaald, kan je beginnen met prijzen vergelijken. Let wel op: niet alleen de prijs doet ertoe, ook de kwaliteit van jouw nieuwe badkamer is belangrijk. 

Wil jij begeleid worden door experten bij de keuze en plaatsing van je badkamer? Maak een afspraak!

Stap 3: bezoek Groep Wouters voor persoonlijk advies en op maat gemaakte badkamermeubels

Weet je welke richting je uit wil met je badkamer? Dan is het tijd voor een één-op-één gesprek met onze experten. Ze luisteren naar jouw noden en wensen en stellen de badkamer van je dromen samen. 

Bovendien zullen onze experten je ook begeleiden tijdens het volledige project en geven ze je deskundig advies. Zo kan je bijvoorbeeld de grootte van de badkamer. Een losstaand ligbad in een kleine badkamer is namelijk allesbehalve ideaal.

Je badkamer is de ideale plaats om even tot rust te komen. De unieke, op maat gemaakte items van Groep Wouters zorgen dat je een luxe badkamer krijgt, waar je na een lange dag werken heerlijk kan relaxen.  
nieuwe badkamer 4

Hoe ziet zo’n luxe badkamer er voor jou uit? Wil je graag keramische tegels, een inloopdouche, gouden kranen en in- of opgebouwde wastafels? Of heb je iets helemaal anders voor ogen? We horen graag al je ideeën! 

Een badkamer om ‘U’ tegen te zeggen? Die vind je bij Groep Wouters. Maak een online afspraak en wie weet kan jij binnen enkele weken jouw nieuwe badkamer bewonderen met onze VR-bril.

Stap 4: een sneak peek van je badkamer met Virtual Reality

Een nieuwe badkamer kopen en laten installeren is altijd spannend. Uit angst voor eventuele tegenvallers kiezen mensen daarom snel voor de standaard badkamer. Bij Groep Wouters bieden wij je de mogelijkheid om jouw badkamer te bewonderen, nog voor we die geïnstalleerd hebben!

Hoe dan? Met onze VR-bril. Je kan jouw nieuwe badkamer zo in detail bekijken! Dat maakt het mogelijk om iets meer gewaagde keuzes te maken en met een gerust hart een nieuwe indeling uit te proberen. 

Past die dubbele wastafel wel in je middelgrote badkamer? Passen die keramische tegels en moderne inloopdouche wel bij elkaar? Door onze VR-ervaring hoef je niet met die vragen te blijven zitten!

badkamer ontwerpen

Stap 5 : montage door een betrouwbare vakman

Heb je jouw droombadkamer samengesteld, maar zakt de moed je in de schoenen als je denkt aan de zoektocht naar een externe vakman voor de plaatsing? Bij Groep Wouters is je totaalprijs steeds inclusief montage.

Je hoeft geen extra werkuren te betalen en blijft je totaalprijs dus onveranderd, ongeacht het aantal badkamermeubels en de keuze van je sanitair. Zeker als je meubels hebt die op maat gemaakt zijn, is de juiste badkamer installateur inschakelen erg belangrijk!

Een badkamer kopen en laten installeren? Daarvoor moet je bij Groep Wouters zijn! Maak snel een afspraak online voor persoonlijk advies!

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Geschat budget
Over welk budget beschik je?
  • Ik heb een budget onder €20.000
  • Ik heb een budget tussen €20.000 - €30.000
  • Ik heb een budget tussen €30.000 - €40.000
  • Ik weet het niet
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips