installateur sanitair sanitair Sanitair plaatsen sanitaire installatie sanitaire installaties

Vind je ideale installateur van sanitair

In je zoektocht naar een kwaliteitsvolle installateur van sanitair hou je best rekening met een aantal aspecten. Je rekent immers op de kwaliteiten en het vakmanschap van deze installateur. Goed functionerende leidingen en betrouwbare toestellen verhogen dan ook je dagelijks leefcomfort. Wil je een totale badkamerrenovatie doen? Leg het lot van je sanitair in handen van een badkamerspecialist zoals Wouters. We zijn immers meer dan enkel een installatiebedrijf. Dankzij onze expertise kan je gewoon genieten.

De ene installateur van sanitair is de andere niet

Het kaf van het koren scheiden tijdens je zoektocht naar een betrouwbare installateur van sanitair is belangrijk. Grasduin tussen getoonde realisaties en bekijk foto’s in detail. Sanitair plaatsen verdient bijvoorbeeld extra aandacht in de afwerking. Meestal vind je enkel foto’s van de afgewerkte sanitaire installaties, maar probeer eens op zoek te gaan naar het bouwproces zelf.

De ene installateur van sanitair is de andere niet.

Een kraan vervangen of waterleiding aanleggen spreekt niet altijd tot de verbeelding, maar een douchebak plaatsen, bijvoorbeeld, vereist de nodige portie orde en netheid van de installateur. Bij Wouters is elke medewerker meer dan enkel een loodgieter, ze hebben een getraind oog voor detail. Elke sanitaire installatie is dan ook van uitmuntende kwaliteit. Kom ze zeker eens bekijken in onze toonzaal.

 

Een goede installateur doet meer dan enkel sanitair

Wanneer je een beroep doet op een professionele installateur van sanitair, dan verwacht je uiteraard dat die professioneel en kwaliteitsvol werk levert. Als erkend installatiebedrijf gaat Wouters nét dat stapje verder om je ideale droombadkamer te installeren. Van bij de eerste afspraak geven we je al het advies dat je nodig hebt. Op die manier kan onze installateur ter plaatse je badkamer inrichten zoals jij voor ogen had. We concretiseren jouw ideeën in een 3D-plan nog voor we aan de werken beginnen. Daardoor loop jij met een VR-bril eerst virtueel rond in je nieuwe badkamer. Bedankt, nieuwe technologieën. Met vlekkeloze communicatie en duidelijke afspraken zorgen we er bovendien voor dat je volledig op de hoogte bent van het stappenplan van de installatie van je badkamer op maat.

Wouters, jouw ideale installateur van sanitair.

Wouters, jouw ideale installateur van sanitair

Meer dan 10 jaar. Zoveel ervaring staat er op onze teller. Noem ons dus gerust een échte badkamerspecialist. Elke installateur bij Wouters is stuk voor stuk een expert in zijn vak. Door onze geïntegreerde aanpak hebben wij alle kennis in huis om van jouw badkamerrenovatie een succes te maken. Verspil geen tijd aan de keuze van je installateur van sanitair! Maak gewoon een afspraak bij Wouters via info@genietenopmaat.be. Plan nu een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle badkamermogelijkheden. Zo kan je binnenkort zorgeloos genieten op maat!

Ontdek onze realisaties
installateur sanitair sanitair Sanitair plaatsen sanitaire installatie sanitaire installaties
installateur sanitair sanitair Sanitair plaatsen sanitaire installatie sanitaire installaties
installateur sanitair sanitair Sanitair plaatsen sanitaire installatie sanitaire installaties
installateur sanitair sanitair Sanitair plaatsen sanitaire installatie sanitaire installaties
Showroom
met inspirerende sfeercreaties
Wij nemen elke ruimte in jouw huis graag voor jou onder handen. Kleine renovaties in jouw interieur voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij zijn in alle stijlen thuis, van landelijk tot modern en industrieel. Kom gerust de feel good sferen opsnuiven in onze showroom en maak kennis met onze adviseurs en inspirerende sfeercreaties!