badkamer sanitair badkamer sanitair nieuwe badkamer badkamers

Op zoek naar badkamer sanitair

Wil jij een douche of een bad in je badkamer? Of toch liever allebei? En welk type douche wil je dan? In de meeste badkamers zie je tegenwoordig inloopdouches, maar ook douchecabines hebben hun populariteit nog niet verloren. Bad en/of douche gekozen? Dan mag je nu op zoek naar kranen. Daarna volgen nog wastafels, eventueel een toilet en de badkamermeubelen. Wil je een badkamerrenovatie doen of sanitaire installatie in een nieuwbouw? Gelukkig helpt Wouters je graag in je zoektocht naar badkamer sanitair.

Welk badkamer sanitair mag niet in je badkamer ontbreken?

Je merkt meteen dat het uitzoeken van badkamer sanitair gepaard gaat met keuzes, veel keuzes. Van douches tot badkuipen, van wastafels tot kranen, het assortiment is uitgebreid. Denk dus goed na over de indeling van je nieuwe badkamer. Neem jij graag een lang, warm bad? Of hou je van een snelle douche? Is één wastafel genoeg voor je gezin of heb je er meerdere nodig? Voor elk type badkamer sanitair is er wel een vraag die je jezelf kan stellen. Zie je door de kranen het sanitair niet meer? Geen nood, Wouters helpt je graag verder. Samen stellen we jouw ideale badkamer op maat samen, badkamer sanitair inclusief!

 

Trends bij badkamer sanitair

Niet alleen de woonkamer, de slaapkamer en de keuken zijn onderhevig aan trends. Ook bij de badkamer zie je regelmatig nieuwe elementen naar voren komen. Net daarom geven wij altijd het advies om je badkamer zo tijdloos mogelijk in te richten. Zo kan jij met kleine aanpassingen jouw badkamer weer trend-proof maken. Is hout terug helemaal in? Plaats dan een houten krukje in de badkamer.  

Je merkt meteen dat het uitzoeken van badkamer sanitair gepaard gaat met keuzes, veel keuzes.
Wint de kleur groen aan populariteit? Groene handdoeken in de ruimte en opgelost! Wat je zeker niet mag vergeten, is de luxe van domotica in de badkamer. Zo kan je tegenwoordig bijvoorbeeld je bad of verwarming bedienen via je smartphone. Stel je eens voor dat je thuiskomt van een drukke dag en je meteen in je opgewarmde bad kan springen. Het kan! Vraag ons dus zeker naar de mogelijkheden bij het kiezen van je badkamer sanitair.
Strak en modern badkamer sanitair.

Strak en modern badkamer sanitair

Ken jij Solid Surface al? Dit duurzame oppervlaktemateriaal wordt steeds vaker in badkamer sanitair verwerkt. Door zijn moderne uitstraling geeft het jouw badkamer een strakke en moderne look. Ondertussen heb je zelfs badkamerkasten uit dit materiaal. Solid Surface is trouwens erg onderhoudsvriendelijk. Het is dus snel schoon te maken en bacteriën kunnen zich niet ophopen. Maar dat is nog niet alles, want Solid Surface is zeer duurzaam. Je kan er dan ook jarenlang van genieten. Ga jij resoluut voor porselein of kies je toch voor Solid Surface?

Wouters helpt je in je zoektocht naar badkamer sanitair

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer? Zit je vast op je zoektocht naar badkamer sanitair? Laat je dan uitgebreid informeren in onze showroom. Wandel door onze diverse badkameropstellingen en doe inspiratie op. Of je nu een moderne of een landelijke sfeer wil in je badkamer, Wouters kan je helpen. Meer informatie of nog vragen? Stuur een mail naar info@genietenopmaat.be.

Ontdek onze realisaties
badkamer sanitair badkamer sanitair nieuwe badkamer badkamers
badkamer sanitair badkamer sanitair nieuwe badkamer badkamers
badkamer sanitair badkamer sanitair nieuwe badkamer badkamers
badkamer sanitair badkamer sanitair nieuwe badkamer badkamers
Showroom
met inspirerende sfeercreaties
Wij nemen elke ruimte in jouw huis graag voor jou onder handen. Kleine renovaties in jouw interieur voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij zijn in alle stijlen thuis, van landelijk tot modern en industrieel. Kom gerust de feel good sferen opsnuiven in onze showroom en maak kennis met onze adviseurs en inspirerende sfeercreaties!