badkamer op maat badkamer ideale badkamer nieuwe badkamer moderne badkamer

Jouw badkamer op maat

’s Morgens maak je er je klaar voor een nieuwe dag, ’s avonds kom je er tot rust. Het valt niet te ontkennen dat de badkamer een belangrijke plaats is in het leven van velen. Bovendien wordt de ruimte door meerdere personen in een huishouden gebruikt. Een badkamer op maat, volledig afgestemd op de noden en wensen van je gezin, is dan ook geen sinecure! Ben je op zoek naar een badkamerrenovatie of een sanitaire installatie voor nieuwbouw? Lees dan zeker verder.

Het stappenplan van een badkamer op maat

Om de ruimte van je badkamer optimaal te benutten, komen we ze eerst opmeten. Heb je plannen van het huis of het appartement? Dan nemen we de afmetingen daar gewoon van over. Op basis van de gemeten ruimte stellen we samen een ontwerp op. Zo krijg jij meteen een eerste kijk op jouw ideale badkamer op maat. We geven alle sanitaire toestellen een eigen plekje en delen de ruimte in. Daarna zetten we alles om in een 3D-ontwerp en kan jij met een VR-bril al eventjes virtueel rondwandelen in je nieuwe badkamer.

Een badkamer op maat, volledig afgestemd op de noden en wensen van je gezin, is geen sinecure!

De materialen kies je trouwens ook volledig zelf. Akkoord met ons voorstel? Dan maken we een offerte op. En de uitvoering? Daar maken we zo snel mogelijk een afspraak voor. Zo geniet jij binnen de kortste keren van een lekker warm bad in je badkamer op maat.

 

Een badkamer op maat is een leefruimte

Dat je veel tijd zal doorbrengen in de badkamer valt niet te ontkennen. Daarom is het noodzakelijk dat deze ruimte op maat van je wensen en noden wordt ingericht. Een moderne badkamer is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol. Denk bijvoorbeeld aan het badkamermeubel. Wist je al dat wij ook badkamerkasten op maat kunnen uitwerken? Zo krijgt elke handdoek, elk verzorgingsproduct en elk badeendje zijn eigen plek. En jij? Jij weet alles perfect staan in je badkamer op maat en wint ’s morgens wat tijd. Harmonie en rust schep je dan weer met aangepaste verlichting of een trendy badkamerspiegel. Je badmeubel, inloopdouche, wastafels en/of toilet worden natuurlijk ook niet vergeten in het voorstel van je ideale badkamer op maat.

txt
Elke badkamer van Wouters is een badkamer op maat.

Een badkamer op maat? Samen met Wouters!

Of het nu een kleine badkamer of een grote badkamer is, Wouters helpt je om jouw ideale badkamer op maat te creëren. Van ontwerp tot installatie, wij verzorgen jouw badkamer van A tot Z. Aangezien geen enkele badkamer er hetzelfde uitziet, vindt het team van Wouters het belangrijk dat jij jouw badkamer kan inrichten volgens jouw persoonlijke smaak. Daarom is elke badkamer van Wouters een badkamer op maat. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan snel een mailtje naar info@genietenopmaat.be.

Ontdek onze realisaties
badkamer op maat badkamer ideale badkamer nieuwe badkamer moderne badkamer
badkamer op maat badkamer ideale badkamer nieuwe badkamer moderne badkamer
badkamer op maat badkamer ideale badkamer nieuwe badkamer moderne badkamer
badkamer op maat badkamer ideale badkamer nieuwe badkamer moderne badkamer
Showroom
met inspirerende sfeercreaties
Wij nemen elke ruimte in jouw huis graag voor jou onder handen. Kleine renovaties in jouw interieur voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij zijn in alle stijlen thuis, van landelijk tot modern en industrieel. Kom gerust de feel good sferen opsnuiven in onze showroom en maak kennis met onze adviseurs en inspirerende sfeercreaties!