Nieuwe badkamer kopen of je badkamer renoveren? Badkamer kopen: prijs bij Groep Wouters

Wanneer je jouw bestaande badkamer renoveert of gewoon een nieuwe badkamer wil kopen is het belangrijk om na te denken over je budget. Groep Wouters zet de gemiddelde kosten van je nieuwe badkamer op een rij en vertelt je waarom je best door hen jouw badkamer laat renoveren. Zo kan jouw badkamer-renovatie ook op een goedkopere manier!

De verschillende badkamers en hun prijs

De prijs van je badkamer hangt natuurlijk af van je eigen wensen en noden en je gewenste luxeniveau. Wie een luxe badkamer wilt, zal hier wat meer voor moeten neertellen dan iemand die tevreden is met de absolute basics. Natuurlijk varieert de prijs van een nieuwe badkamer ook wel naargelang verschillende factoren, zoals de grootte van je badkamer.

Basic badkamer

Als je de kosten van een nieuwe badkamer graag binnen de perken wil houden en je gelukkig bent met een standaard badkamer, dan kies je best voor een basic badkamer. De verbouwing begint vanaf € 20 000 en loopt hoger op afhankelijk van de keuzes die je maakt voor je nieuwe badkamer.

Gemiddelde badkamer

Spreekt een ligbad of nieuwe inloopdouche je wel aan, maar ben je gelukkig met de standaardafmeting? Kies je voor goedkopere materialen, maar mag er af en toe ook wel een luxueuzere tint in je badkamer zitten? Dan betaal je voor deze gemiddelde badkamer tussen de € 25 000 en € 35 000.

Luxe badkamer

De gemiddelde prijs voor een luxe badkamer begint vanaf € 30 000, en loopt hoger op afhankelijk van de materialen die je kiest. Deze prijs is inclusief duurdere materialen, zoals marmer en graniet, en luxueus sanitair met thermostatische kraan. Deze complete badkamerrenovatie bevat luxe badkamermeubels op maat, inbouwkraanwerk of keramische wandtegels. Met een sunshower of bubbelbad creëer je een echt wellnessgevoel in je eigen badkamer.

Klaar om je badkamer naar een luxe niveau te tillen?

 Maak een afspraak met badkamerspecialist Groep Wouters en start nu je badkamerrenovatie.

Kies voor Groep Wouters bij de aankoop van je badkamer!

Complete renovatie, inclusief HVAC

Groep Wouters doet nooit half werk. Daarom bieden ze de optie om ook je leidingen aan te pakken, net zoals je koeling of verwarming. Van inspiratie tot verbouwing, Groep Wouters doorloopt met jou het hele traject. Zo kan je nog jaren genieten van je nieuwe badkamer, zonder zorgen over verouderde leidingen.

Badkamer op maat

Of je nu kiest voor een basic, gemiddelde of luxe badkamer, Groep Wouters gaat altijd voor kwalitatief maatwerk. Je nieuwe douche en sanitair zullen dus probleemloos in je kleine badkamer passen. Wil je graag geld besparen? Dan is een badkamermeubel met standaardafmeting natuurlijk nog steeds een optie.

Persoonlijke aanpak

De totale kostprijs van een nieuwe badkamer kan duurder uitvallen dan verwacht. Daarom gaat Groep Wouters voor een persoonlijke aanpak. Stap voor stap word je door het keuze- en verbouwingsproces geloodst, voorzien van deskundig advies. Zo krijg je eindelijk je droombadkamer die aan al je wensen voldoet.

Gewoon een vraag of bedenking?

Groep Wouters staat tot je beschikking met vrijblijvend advies. Ze helpen je maar al te graag verder. Maak dus zeker een afspraak!

Kwaliteit en expertise

Met meer dan tien jaar ervaring in de sector is Groep Wouters een echte specialist in zijn vakgebied. Met hun kennis en expertise vinden ze voor elk probleem een oplossing. Een badkamer missen tijdens de verbouwing? Groep Wouters biedt de optie om een mobiele badkamer te huren. Problemen met je badkamer? De experten zoeken naar een gepaste oplossing en zorgen voor een kwalitatieve montage.

Preview via Virtual Reality

Groep Wouters blijft meebewegen met de laatste ontwikkelingen, ook op technologisch vlak. Daarom bieden ze de optie om een preview te krijgen van je droombadkamer. Wanneer alle stappen in het koopproces zijn overlopen, is het tijd om een realistisch beeld te krijgen van je badkamer via een VR-bril.

Inclusief montage

Groep Wouters zorgt voor een stijlvolle badkamer, waarbij een correcte uitvoering verzekerd is. Alle aangehaalde prijzen zijn namelijk inclusief montage door gespecialiseerde vakmannen. Zo kan je tijdens je volledige verbouwing op je beide oren slapen. 

Klaar voor een compleet nieuwe badkamer?

Maak nu je afspraak bij Groep Wouters en geniet in no time van je droombadkamer.

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips