Nieuwe badkamer kopen: prijs en de mogelijkheden in beeld

Een badkamer renoveren of kopen is een helse klus waar je toch best meer dan één nachtje over slaapt.

Je moet nadenken over je tegels, badkamermeubels en sanitair, maar ook over je indeling, leidingen en verwarming. Bovendien hangt er al snel een stevig prijskaartje aan vast. Natuurlijk verschilt dit naargelang verschillende factoren, waaronder je badkamerstijl, luxe niveau, de grootte van je badkamer en je eigen wensen en noden.

Wil je een nieuwe badkamer kopen en ben je benieuwd naar de pijs? Lees dan zeker verder!

badkamer-kopen-prijs-1 (1)

Prijzen

Basic badkamer - € 5000 tot en met € 10000

Scandinavisch
Landelijk

Is je bestaande badkamer nog in goede staat en krijgt ze slechts een kleinschalige renovatie? Dan schat je best een kostprijs tussen de 5000 en 10000 euro. Bij een totaalrenovatie kunnen kleine badkamers starten vanaf €23000 excl. btw.

Kies je daarbovenop voor hele basic badkamermeubels met standaard afmeting? Dan kan de verwachte totaalprijs altijd nog lager uitvallen dan verwacht. Ga je daarentegen voor duurdere materialen, dan zullen de kosten van een nieuwe badkamer hoger uitvallen.

Gemiddelde badkamer - € 10000 tot en met € 25000

Scandinavisch
Modern

Ga je voor een compleet nieuwe badkamer, maar voldoet een standaard wastafel en simpel toilet aan je eisen? Hoeft je douche niet gevuld te zijn met marmeren tegels en zijn gouden kranen geen must? Dan liggen de gemiddelde kosten voor deze badkamerrenovatie tussen de €10000 en € 25 000.

Luxe badkamer - € 25 000 tot en met €45 000

badkamer-ideeen-scandinavisch-1
luxe-badkamer-ideeen-2

Bestaat jouw droombadkamer uit  een wastafelmeubel of inbouwkasten op maat, natuursteen zoals marmer en dergelijke? Bevat ze bovendien enkele hoogtechnologische snufjes om het gewenste luxeniveau de hoogte in te tillen? Dan zal de gemiddelde prijs van je badkamer eerder aan de hoge kant liggen. Reken hiervoor tussen de € 25 000 tot en met €45 000.

Inspiratiemagazine

UNIEKE GIDS MET

BADKAMERINSPIRATIE

badkamer-inspiratiegids-2

Wat zit er in deze badkamerrenovatie inbegrepen?

Badkamerspecialist met persoonlijke service

Als je voor een compleet nieuwe badkamer kiest moet je in enkele stappen verschillende keuzes maken: soorten tegels, materiaal van de inloopdouche, vloerverwarming of niet … Een nieuwe badkamer samenstellen is dus geen simpele klus. Daarom zit in de totale kostprijs ook de persoonlijke service van Groep Wouters inbegrepen. Als badkamerspecialist toveren wij je huidige badkamer om tot je droombadkamer.

totale badkamerrenovatie
design-badkamer-voorbeeld-2

Gespecialiseerde installateurs

Denk je dat we je tijdens de installatie aan je lot overlaten? Maak je daar geen zorgen over! Enkele gespecialiseerde installateurs komen je wanden betegelen, je leidingen aansluiten en je badkamermeubels en sanitair installeren. Zo ben je zeker van een correcte uitvoering van A tot Z.

Mobiele badkamer

Tijdens de installatie is het mogelijk om onze mobiele badkamer te huren, zodat je nooit het genot van een warme douche moet missen. Bij Groep Wouters zorgen we voor een goede prijs-kwaliteit verhouding! 

badkamer-laten-ontwerpen-vr-bril-1

Bekijk je ontwerp in Virtual Reality

Heb je nood aan voldoende ruimte? Of ben je bang dat je nieuwe bad zal vloeken met je wastafel? Via Virtual Reality zorgt Groep Wouters ervoor dat je je badkamer in 3D te zien krijgt. Zo krijg je een badkamer op maat die voldoet aan je persoonlijke wensen en heb je een realistisch beeld van je ontwerp. 

Vrouw in bad

Ontvang vrijblijvend offertes voor de beste deal!

Wil je geld besparen of zoek je de beste deal? Vergelijk offertes van verschillende badkamerspecialisten. Wens je graag een gesprek aangepast aan je noden en wensen? Kom langs bij Groep Wouters of maak een afspraak online, waar we rekening houden met wat jij verlangt van je droombadkamer. Zo ben je zeker dat de prijs aansluit bij wat je voor ogen had.

Wouters, dé specialist in nieuwe badkamers

Waarom zou je kiezen voor Wouters? Simpelweg omdat zij jou laten genieten op maat. Bovendien staan wij in voor alles: sanitair - verwarming - elektriciteit en ventilatie.

badkamer renovatie prijs 2

Contacteer onze badkamer-experts

Wil je meer informatie? Heb je vragen over een specifiek project dat je in gedachten hebt? Wouters helpt je verder. Gewoon je gegevens invullen is voldoende. Daarna nemen wij contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Postcode + regio*
Straatnaam*
Kies je onderwerp*
Bv: technieken*
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Totaalproject
  • HVAC
Bericht*
0 of 500

Extra badkamertips