badkamer interieur badkamer specialist badkamers badkamermeubel

Jouw ideale badkamer interieur

Lijkt je badkamer een beetje op die van je grootmoeder vroeger? Hoog tijd om je badkamer interieur een keer onder handen te nemen. Bij een badkamerrenovatie, heb je veel mogelijkheden. Denk maar aan de verschillende materialen en het design. Wouters is al jaren specialist in badkamers en geeft je daarom graag advies over je ideale badkamer interieur!

Hou je badkamer interieur praktisch

Heb je een plattegrond van de in te richten badkamer? Handig! Zo krijg je een beter beeld van de ruimte. Heb je dit niet? Neem dan gewoon de rolmeter erbij en meet de ruimte op. Sta even stil bij het materiaal dat je in je badkamer interieur nodig hebt. Wij opteren meestal voor wastafels, een (inloop)douche, een ligbad, badkamerkasten en/of een toilet. Ga je trouwens renoveren en weet je de bestaande waterleidingen liggen? Duid deze dan zeker aan op je plan.

Hou je badkamer interieur praktisch.

Werk je badkamer interieur af met tegels

Wist je dat keramische tegels nog steeds één van de meest gebruikte materialen in de badkamer zijn? Dit zal je niet verbazen als je weet dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, waterdicht en natuurlijk ook te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. De stijl bepaal je zelf, want deze wordt grotendeels bepaald door jouw persoonlijke voorkeur. Een tip? Hou bij kleine tegels rekening met het voegmateriaal. Je hebt er namelijk meer van nodig wat kan zorgen voor een hogere prijs. Bij grotere tegels heb je dan weer meer afval en slijp- of snijwerk. De trend van het moment is echter om combinaties te creëren met kleine en grote tegels in hetzelfde materiaal. Resultaat? Meer sfeer in je badkamer interieur.

Ook opbergruimte krijgt een plek in je badkamer interieur.

Ook opbergruimte krijgt een plek in je badkamer interieur

Geef maar toe, in de badkamer heb je opbergruimte nodig. Al je zeepjes, handdoeken en eventuele badeendjes hebben ook een plekje nodig. Wil jij graag een zwevend badkamermeubel? Of ga je toch eerder voor een badkamerkast met laden? Het hangt allemaal af van wat je erin wil bewaren. Daarnaast kan je een wasmand aan de ruimte toevoegen om je vuile was netjes op te bergen. Je badkamer interieur afwerken doe je met een spiegel, wat leuke lampen en eventueel een bloemetje of kaarsjes erbij.

Wil je meer informatie over jouw perfecte badkamer interieur? Neem dan snel contact met ons op via info@genietenopmaat.be.
Ontdek onze realisaties
badkamer interieur badkamer specialist badkamers badkamermeubel
badkamer interieur badkamer specialist badkamers badkamermeubel
badkamer interieur badkamer specialist badkamers badkamermeubel
badkamer interieur badkamer specialist badkamers badkamermeubel
Showroom
met inspirerende sfeercreaties
Wij nemen elke ruimte in jouw huis graag voor jou onder handen. Kleine renovaties in jouw interieur voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij zijn in alle stijlen thuis, van landelijk tot modern en industrieel. Kom gerust de feel good sferen opsnuiven in onze showroom en maak kennis met onze adviseurs en inspirerende sfeercreaties!